SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Tarıkdaroğlu Pazaryolu'nda seçmenle buluştu
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 28.04.2015 11:02:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Pazaryolu ilçesinde çalmadık kapı bırakmadı. Tarıkdaroğlu, Pazaryolu’nda gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti; “Pazaryolulu hemşehrilerimiz bizi bu davada zaten hiç yalnız bırakmadı” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryolu’nda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarını tek tek ziyaret eden Tarıkdaroğlu, ilçe merkezi ve bağlı mahalle köylerde de temaslarda bulundu. Kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen ve köylerde organize edilen ev toplantılarına katılan Zafer Tarıkdaroğlu, gördüğü ilgiden dolayı hayli memnun oldu.
"ERZURUM BİR MARKA OLACAK"
Zafer Tarıkdaroğlu, Pazaryolu’nda yürüttüğü seçim çalışmaları boyunca AK Parti hükümetlerinin bölgeye yönelik olarak yaptığı yatırımlardan bahsetti. Hizmetin ve yatırımların devamı için 7 Haziran seçimlerinde milletin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Tarıkdaroğlu, Erzurum’u bütün ilçeleriyle marka kente dönüştürme hedeflerinin olduğunu belirterek, “Bu hedefe ulaşabilmemiz kadirşinas halkımızın destekleriyle mümkün olacak” dedi.
TARIKDAROĞLU: BİZ ERZURUM’U SEVİYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık yaptığı dönemde Erzurum’a gösterdiği ilgi ve alakanın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından da gösterildiğini kaydeden Tarıkdaroğlu, “Hizmet etmek ve yatırım yapmak, sevmekle ve istemekle mümkün olur. Biz bu ülkeyi seviyoruz, biz Erzurum’u seviyoruz. Biz halka yapılan hizmetin Hakk’a yapıldığına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.Vatandaşların beklentilerine de kulak veren Tarıkdaroğlu, “7 Haziran’dan sonra inşallah kuracağımız yeni Ak hükümet sayesinde ilçelerimizin ve vatandaşlarımızın bütün beklentilerine cevap verecek, tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





