SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Taşkesenlioğlu: Kadın Girişimciler Desteklenmeli
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 05.10.2015 08:28:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili Taşkesenlioğlu, Erzurum'a daha fazla üretim ve daha fazla yatırım için Kamu ve özel sektör iş yeri temsilcileri ile bir araya geldi.Müceldili Konağında düzenlenen toplantıda seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.4 Ekim Pazar günü açıklanacak seçim beyannamesini herkese maill yoluyla ulaştırılacağı belirtildi. Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Erzurum’da ki kadın girişimcilerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirtti. Taşkesenlioğlu Erzurum’da kadın girişimci sayısının çok az olduğunu belirterek, toplumun her alanında kadın girişimcilerin destek görmesi gerektiğinin altını çizdi.Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “Hayatın her alanında yeri bulunan kadınlarımızın Erzurum’da yeterli derecede yer almadığını gözlemliyoruz. Oysa ki ekonomik, sosyal, kültürel ve bir çok alandaki kalkınma başarısının arkasında mutlaka bir kadının bulunduğunu görüyoruz. İş hayatından aile hayatımıza kadar bütün alanlarda rol alan kadınların yaşadığımız şehrimizde, Erzurum’da yeterli kadar destek görmemesi üzüntü verici bir durumdur. Kadınlara ne kadar önem verdiğini AK Partimizin kurulmasından beri milletvekili sayısının her dönem artırarak ortaya koyduğunu biliyoruz. Dolayısı ile Erzurum’da kadın girişimcilerin desteklenerek her geçen gün sayılarını artırmakla şehir ekonomisine bir çok katma değer katacağı bir gerçek olarak göreceğiz” diye konuştu.
Seçim çalışmaları ile ilgilide konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim öncesi ya da sonrası demeden tüm teşkilat olarak sahada olduklarını belirterek, "Allah'a şükür bu bağı, bu irtibatı hiç bir zaman kesmiyoruz ve gönül bağımızı her zaman koruyoruz. Bugün yine 20 yakın mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Çünkü önümüz büyük bir hedef var. Bu hedef 2023 büyük Türkiye için bir dönüm noktası olan bu 2023 çok iyi okumalıyız. Lozan Barış Antlaşmasının bitiş tarihidir. Tam Bağımsız bir Türkiye için mutlak ve mutlak tek başına iktidar bir hükümet kurulmalı ve bu hedefe varılmalı. 2023 sadece rakamdan ibaret değildir. Yani Boğazların tamamen Türkiye Cumhuriyetini kontrolüne geçeceği tarihtir. Musul, Kerkük ve Suriye’nin bir kısmını ülkemize geri verileceği tarihtir. Bu nedenle ülkemiz sosyal ve ekonomik anlam da büyümesi ve gelişmesi gerekiyor. Bir ateş çemberindeyiz bu çemberi birlik beraberlik içerisin de kırmalıyız. Bu nedenle sevgili muhtarlarımız kardeşlerim Türkiye Sevdamız var bu sevdamız da birlikte yürüyelim. Büyük güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edelim” diyerek konuşmasını tamamladı.
Milletvekili Taşkesenlioğlu, toplantının ardından Taş mağazalarda soyguna maruz kalan kuyumcu esnafına da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





