SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Taşkesenlioğlu kursiyerlere taş çıkarttı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 12.05.2015 10:00:00 |
Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürdü. Ak Partili aday vatandaşlarla bir araya geldi ve kente yapılan ve yapılması planlanan çeşitli projeleri anlattı. Taşkesenlioğlu, “Erzurum’da lojistik bir köyün yapımı devam ediyor. Kurulacak olan oyuncak fabrikası ülkemizde ilk ve tek olma özelliğine sahip olacak.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü. Ak Partili aday ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret eden Taşkesenlioğlu daha sonra Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve çalışanları ziyaret etti. Taşkesenlioğlu, önceki gezilerinde vatandaşların ilettiğini istekleri, belediye yetkililerine aktardı.
“BELEDİYELER İKTİDARIN YÜZÜDÜR
Belediye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Taşkesenlioğlu, şunları söyledi: “Belediyeler iktidarın yüzüdür, belediye çalışanları olarak siz de bizim halkımıza yansıyan yüzümüzsünüz. Hepinizden Allah razı olsun, taptığınız işlerle bizi vatandaşlara mahcup etmiyorsunuz. Makamların önemi yok önemli olan hakkaniyetle görevi yerine getirmektir.”.
“AK PARTİ’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KADINLARA ÖNEM VERİLDİ”
Taşkesenlioğlu, daha sonra Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Mahallebaşı Kültür Merkezindeki kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti. Taşkesenlioğlu, çekici eline alıp kursiyerler gibi işleme yaptı. Taşkesenlioğlu kurslarda özellikle kadınların açılan kurslardan duydukları memnuniyetleri dile getirerek:“Ak Partili belediyeler her şeyden önce kadın ve çocuklarımıza neler yapabiliriz bunu konuşuyor. Bunun üzerinde önemli çalışmalar yapıyorlar. Kadınlarımız “Hayatımda ilk defa değer gördüğümü hissettim diyorlar. Bize bu gurur yeter. Bir kadın olarak, bu partinin bir neferi olarak bunu duymak ne kadar güzel bir duygu. Ve emin olun ki Ak Parti var olduğu müddetçe bunlar devam edecek.” dedi.
“TEKNOLOJİYİ EĞİTİM İLE BULUŞTURDUK”
Taşkesenlioğlu kentteki ziyaretlerini özel bir eğitim kurumunda sürdürdü. Burada öğretmenler ve okul idarecileri ile görüşen Taşkesenlioğlu, eğitimde yapılan yatırımları aktardı. Taşkesenlioğlu: “Eğitim ile teknolojiyi buluşturduk. Okullarımız son derece modern yapılar haline geldi. Çocuklarımız köhne binalarda, artık tebeşir tutmaz tahtalarda eğitim görmekten kurtuldu. Şuana kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın yüzde ellisi değil daha. Eğitimi geliştirecek politikalar üreteceğiz.” diye konuştu.
“VERİLEN DESTEKLERLE MİLLETİMİZ KAZANDI”
Zehra Taşkesenlioğlu daha sonra kadın girişimcilerle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Ak Partili aday kadınların toplumsal hayattaki önemine vurgu yaparak kadınların daha çok üretmesini sağlayacak projeler gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirtti. Taşkesenlioğlu Erzurum’a yapılacak olan yatırımlara dikkat çekerek kentin bölgenin cazibe merkezi olacağına vurgu yaptı.
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





