Taşkesenlioğlu kursiyerlere taş çıkarttı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 12.05.2015 10:00:00
Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü.
Taşkesenlioğlu kursiyerlere taş çıkarttı

RADARHABER / ERZURUM
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürdü. Ak Partili aday vatandaşlarla bir araya geldi ve kente yapılan ve yapılması planlanan çeşitli projeleri anlattı. Taşkesenlioğlu, “Erzurum’da lojistik bir köyün yapımı devam ediyor. Kurulacak olan oyuncak fabrikası ülkemizde ilk ve tek olma özelliğine sahip olacak.” dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü. Ak Partili aday ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada ilk olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret eden Taşkesenlioğlu daha sonra Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve çalışanları ziyaret etti. Taşkesenlioğlu, önceki gezilerinde vatandaşların ilettiğini istekleri, belediye yetkililerine aktardı.
 
“BELEDİYELER İKTİDARIN YÜZÜDÜR
Belediye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Taşkesenlioğlu, şunları söyledi: “Belediyeler iktidarın yüzüdür, belediye çalışanları olarak siz de bizim halkımıza yansıyan yüzümüzsünüz. Hepinizden Allah razı olsun, taptığınız işlerle bizi vatandaşlara mahcup etmiyorsunuz. Makamların önemi yok önemli olan hakkaniyetle görevi yerine getirmektir.”.
 
“AK PARTİ’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KADINLARA ÖNEM VERİLDİ”
Taşkesenlioğlu, daha sonra Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Mahallebaşı Kültür Merkezindeki kurslarda eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti. Taşkesenlioğlu, çekici eline alıp kursiyerler gibi işleme yaptı. Taşkesenlioğlu kurslarda özellikle kadınların açılan kurslardan duydukları memnuniyetleri dile getirerek:“Ak Partili belediyeler her şeyden önce kadın ve çocuklarımıza neler yapabiliriz bunu konuşuyor. Bunun üzerinde önemli çalışmalar yapıyorlar. Kadınlarımız “Hayatımda ilk defa değer gördüğümü hissettim diyorlar. Bize bu gurur yeter. Bir kadın olarak, bu partinin bir neferi olarak bunu duymak ne kadar güzel bir duygu. Ve emin olun ki Ak Parti var olduğu müddetçe bunlar devam edecek.” dedi.
 
“TEKNOLOJİYİ EĞİTİM İLE BULUŞTURDUK”
Taşkesenlioğlu kentteki ziyaretlerini özel bir eğitim kurumunda sürdürdü. Burada öğretmenler ve okul idarecileri ile görüşen Taşkesenlioğlu, eğitimde yapılan yatırımları aktardı. Taşkesenlioğlu: “Eğitim ile teknolojiyi buluşturduk. Okullarımız son derece modern yapılar haline geldi. Çocuklarımız köhne binalarda, artık tebeşir tutmaz tahtalarda eğitim görmekten kurtuldu. Şuana kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın yüzde ellisi değil daha. Eğitimi geliştirecek politikalar üreteceğiz.” diye konuştu.
 
“VERİLEN DESTEKLERLE MİLLETİMİZ KAZANDI”
Zehra Taşkesenlioğlu daha sonra kadın girişimcilerle, düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Ak Partili aday kadınların toplumsal hayattaki önemine vurgu yaparak kadınların daha çok üretmesini sağlayacak projeler gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirtti. Taşkesenlioğlu Erzurum’a yapılacak olan yatırımlara dikkat çekerek kentin bölgenin cazibe merkezi olacağına vurgu yaptı.
 
 
Etiketler : Erzurum, taş, kursiyer, Palandöken,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler