Teşkilat Palandöken'e çıkarma yaptı!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 29.04.2014 13:22:00
AK Parti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Bulutlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Teşkilat Palandöken'e çıkarma yaptı!

RADARHABER / ERZURUM

Palandöken Belediye Başkanlığı görevine halkın teveccühü ile devam eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarılar diledi. 
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç teşkilat adına Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara başarılarının devamını dileyerek; "Bu güne kadar bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde AK Parti teşkilatı olarak çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürüttük. Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlara yeni dönemde yani ustalık dönemi diyoruz çünkü Sayın Başkanımız Erzurum Büyükşehir Belediyesin de yaklaşık 15 yıl Teftiş Kurulu Başkanlığı yaptı bilgi, birikim ve tecrübesi var. Bu tecrübesini 5 yıl belediye başkanlığı yaparak pekiştirmiştir şimdi ise ustalık döneminde de hizmetleriyle taçlandıracaktır. Başkanımıza başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah" şeklinde konuştular.

HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR
AK Parti İl Teşkilatına ve emek veren herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; "Biz bu makamda sizler sayesinde varız. Bizi bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve teveccüh göstererek bize oy veren, seçilmemizi sağlayan çok kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz sizlerin emeğini ve desteğini boşa çıkartmayacağız. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi seçen bizden desteğini esirgemeyen tüm halkımızı mahcup etmeden Palandökenimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek" dedi.

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler