SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Tortum'da Efkan Ala coşkusu
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 29.05.2015 09:20:00 |
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Tortum, Serdarlı, Pehlivanlı Beldelerinde düzenlenen seçim mitinglerinde halka hitap etti. İlçe merkezinde coşkulu karşılanan İçişleri eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Tortum Beledile Başkanı Hasan Çakmak, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, eski AK Parti İL Başkanı Hüseyin Tanfer, İlçe Belediye Başkanları, Teşkilat ve mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
"TORTUM KAZANACAK, SERDARLI KAZANACAK"
Efkan Ala’nın platforma çıkmasıyla partililer adeta coştu.Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ala, 12 yıllık iktidar olarak yaptıkları bazı çalışmalara değindi ve Ak Parti’nin ekonomide getirdiği dönüşüme vurgu yaptı.Ala: “Yardım dilenir bir halden şuan 20 gelişmiş ülkenin bir arya geldiği zirvenin başkanlığını yapan bir ülke olduk.Hedefimiz ilk 10 gelişmiş ülke arasına girmek.Ülke genelinde istikrarlı büyümeyle refah seviyesi artacak.Şehirler kazanacak, ilçeler kazanacak.Erzurum Kazanacak, Tortum kazanacak, Serdarlı kazanacak, Pehlivanlı kazanacak.Biz istiyoruz ki Erzurum daha da gelişsin.” Diyerek kentin daha iyi bir konumu kazanacağını söyledi.
“ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”
Muhalefet partilerini eleştiren Ala şöyle konuştu: “Sizin yerin üstünde yapamadığınızı biz yerin altında yapıyoruz.Yerin üstünde 508 kilometre bölünmüş yol yapmışız.Sizin yaptığınız çift şeritli yol kadar tünel yapmışız.Aradaki fark bu kardeşlerim. O nedenle biz ne diyoruz.Onlar konuşur Ak Parti yapar.”
.jpg)
“BİZİM TARİHİMİZDE SOYKIRIM YOK, İNSANLIK VAR.”
Ermeni soykırımı iddialarına da değinen Ala: “Ermeni soykırımı safsatası ve iftirasını ecdadımıza atmaya çalışıyorlar. O iddiaları Papa’ya ve de Avrupa Birliği Parlamentosu’na buradan iadeli taahhütlü olarak buradan gönderiyoruz.Bizim tarihimizde soykırım yoktur, insanlık vardır.Eğer öğrenmek istiyorsan, görmek istiyorsan tarihi açın ve okuyun.Biz yine diyoruz yine diyoruz.Bizim arşivlerimiz var elimizde.Sizin gibi içi doldurulamayacak iddialar değil.” Dedi.
SERDARLI UZUN KAVAK'TA CAMİİ TEMELİ ATILDI
Milletvekili Adayı Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, düzenlenen törenle Serdarlı Uzun Kavak Camii'nin temelini dualarla attı. Temele harcını İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt bırakarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Milletvekili Adayı Efkan Ala, daha sonra belde sakinleri ile bir araya gelerek sorunları dinledi.
En Son Haberler
-
Başkan Adayı Ali Öğdük'ten birlik ve demokrasi mesajı
Başkan Adayı Ali Öğdük, seçim öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.
-
Yakutiye'den üniversiteye modern çocuk parkı
Yakutiye Belediyesi, Üniversite kampüsünün içindeki alana modern çocuk parkı yaptı.
-
Ali Öğdük, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı…
İYİ Parti’nin kurucularından olan iş insanı Ali Öğdük, adaylığını açıkladı.
-
Ebubekir Elmalı Demokrat Parti’de
Siyasette tüm dengeleri değiştirecek gelişme…Ebubekir Elmalı Demokrat Parti rozetini taktı.
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu
Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır
Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki
Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip
Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi!
Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.





