TÜMSİAD Başkanından Gezi Parkı yorumu!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 04.08.2013 14:45:00

RADARHABER / ERZURUM

TÜMSİAT Genel Başkanı Hasan Sert, iftar programı için geldiği Erzurum’da ülke gündemi hakkında konuştu. TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert Erzurum Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, “ Sosyo ekonomik yönden güçlenen Türkiye dünya ülkelerinin dikkatini çekmekte'' dedi.

''DUYUMLAR ALDIK''

Sert, Ekonomisi her geçen gün büyüyen, gerçekleştirdiği mega ihaleler ile gücünü dünyaya gösteren Türkiye'nin ve hükümetin, bazı ülkelerin örtülü operasyonlarının merkezi haline geldiğini ileri sürdü. Genel Başkan Sert, ''Taksim Gezi Parkı olaylarının perde arkasında uluslararası güçler bulunmakta. Son zamanların uluslararası yıldızı Türkiye'nin sosyo- ekonomik kalkınmasından bazı ülkeler ve güçler rahatsız oldu. Gezi Parkı olayları ile hükümet ve devlet yıpratılmak istendi. Halkımızın birlik ve beraberliği sayesinde, devletimizin ise vakuru ile bu badireyi atlattık. İş dünyası olarak Gezi olaylarını hiç tasvip etmedik. Bu tür eylemler ülkemizi yıpratmaya parçalamaya yönelik eylemlerdir. Sonbahar aylarında ikinci bir gezi eylemi gibi bir provokasyon olacağına yönelik duyumlar aldık. Buradan bütün vatandaşlarımızı özellikle anne ve babaları uyarmak istiyorum kendinizi ve ailenizi bu tür oyunlara alet etmeyin" şeklinde konuştu.

İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Sert toplantının ardından TÜMSİAT Erzurum Şubesi tarafından organize edilen iftar programına katıldı.İftar programına Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, TÜMSİAT Genel Başkanı Hasan Sert, Erzurum AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, TÜMSİAT Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve çok sayıda davetli iştirak etti.

 

Etiketler : Erzurum, park, TÜMSİAD, gezi,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler