SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Ülkü Ocakları’nda “Genç” dönemi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 15.06.2017 17:13:00 |
Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı’na Genel Merkez yöneticilerinden olan Haktan Genç atandı.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığı’na Genel Merkez yöneticilerinden olan Haktan Genç atandı. Haktan Genç, yapılan görev değişikliği ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.
Başkan Genç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yaklaşık 2 yıldır yürütmüş olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez yöneticiliğinden Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi’nin takdir ve teveccühleriyle Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu süreçte desteğini asla esirgemeyen ve bu kutlu vazifeye bizleri layık gören Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’a şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin ve davamızın üzerinde kara bulutların eksik olmadığı, Türk gençliğinin uyuşturucu bataklığına çekildiği, milli benliğinden uzaklaştırılmaya çalışıldığı, terör belasının can almaya devam ettiği, soydaşlarımızın türlü sıkıntı ve cefalarla karşı karşıya bulunduğu, İslam âleminin savaşlarla, ölümlerle ve göçlerle yüz yüze kaldığı böylesi bir dönemde Türk milliyetçilerine büyük görevler düşmektedir.
“Vefalı Türk geldi yine” dizelerinden hareketle Ülkücü Türk gençliği ülkemizin, soydaşlarımızın ve İslam âleminin sorunlarına, sıkıntılarına her anlamda merhem olmaya çalışacaktır.
Böylesi ağır bir sorumluluğun altında bizde Erzurum Ülkü Ocakları olarak elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazır olacağız. Yüce Türk milleti, bağımsız Türk devleti, zor durumdaki İslam âlemi bizi beklemektedir. Eğitim projeleri ile Türk gençliğini şuurlu; milli hassasiyete sahip; vatanına, milletine, bayrağına saygılı ve bağlı; bilgi, birikimli ve donanımlı bireyler haline getirerek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi şiar edinen, Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık oluşturan, üniversite ve orta öğretim teşkilatları ile Türk gençliğini sorumlu, başarılı ve şuurlu bireyler haline getirmeyi amaçlayan, ilçe ocaklar ile her şart ve koşul altında necip milletimizi yüce ülküler etrafında kenetleyen bir yapı tesis etmek için Bilge Kağan gibi gece uyumayıp gündüz oturmayacağız. Bu vesileyle Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, Türk gençliğinin kılavuzu Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey’e, bugüne kadar başarılı çalışmalar yürüten Bilgin Ertaş Bey ve yönetimine, tüm dava arkadaşlarıma ve yiğit hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.”
En Son Haberler
-
Yakutiye'den üniversiteye modern çocuk parkı
Yakutiye Belediyesi, Üniversite kampüsünün içindeki alana modern çocuk parkı yaptı.
-
Ali Öğdük, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı…
İYİ Parti’nin kurucularından olan iş insanı Ali Öğdük, adaylığını açıkladı.
-
Ebubekir Elmalı Demokrat Parti’de
Siyasette tüm dengeleri değiştirecek gelişme…Ebubekir Elmalı Demokrat Parti rozetini taktı.
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu
Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır
Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki
Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip
Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi!
Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu
6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.





