Vali'nin veda yemeğinde zor anları!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 22.05.2013 12:23:00
Esnaf odaları Vali Öztürk’ü veda yemeği vererek uğurladı. Vali konuşurken, gözleri doldu, sesinin tonu değişti.
Vali'nin veda yemeğinde zor anları!

Sinan AYDIN’ın haberi…

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’un en büyük üç sivil toplum kuruluşu, Vali Sebahattin Öztürk’e veda yemeği verdi. Vali Öztürk, Erzurum tarihinde ilk kez üç önemli sivil toplum kuruluşunu bir araya getirerek bir ilki gerçekleştirdi. Sivil toplum teşkilatlarının önemine değinen Vali Sebahattin Öztürk, Erzurum’da bu tabloyu görmekten mutlu olduğunu dile getirdi.

“BİRBİRİMİZİ AĞABEYİ KARDEŞ OLARAK GÖRDÜK”

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası, Polat Renaissance Otel’de Antalya’ya tayini çıkan Vali Sebahattin Öztürk’e bir veda yemeği verdi. Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte konuşan Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, kente yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Öztürk’e teşekkür etti. Fırat, “Biz 4 yıl içinde birbirimizi ağabey kardeş olarak gördük ve öyle çalıştık. Bizlere ve esnafımıza çok yakın oldular. Şahsen üzgünüm. Kendisine sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler ve Antalya’da ki görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik de Vali Öztürk’ün şehir insanıyla iç içe olduğunu ve özellikle 2011 Kış Oyunları’nda önemli çalışmalar yaptığını anımsattı. Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ise Vali Öztürk’ün bir ilki gerçekleştirerek, Erzurum’un en büyük üç sivil toplum kuruluşunu bir araya getirdiğini belirtti ve kendisine başarılar diledi.

VALİ AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU

Konuşmalar sırasında bir hayli duygulandığı gözlenen Vali Sebahattin Öztürk de sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Erzurum’un geleceği açısından kış turizmi ve İran ile ticarete vurgu yapan Vali Öztürk, Erzurum’un İran’ı mutlaka hesaba katmasını istedi. Vali Öztürk, konuşması sırasında gözleri doldu, sesinin tonu değişti. Öztürk ağlamak için kendini zor tuttu, salonda duygusal anlar oluştu. Konuşmaların ardından ESOB Başkanı Rasim Fırat Vali Öztürk’e işlemeli gümüş bir ayna, ETSO Başkanı Yücelik semaver, Borsa Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu da Oltutaşı tespih hediye etti. Vali Öztürk ve başkanlar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

  

Etiketler : veda, göz, ses,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler