SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
“Vesayet anayasası miadını doldurmuştur”
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 02.03.2017 17:05:00 |
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Narman ve Uzundere'de ziyaretlerde bulundu
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum İl Teşkilatının referandum turları devam ediyor. Önceki gün baba ocağı Narman ve Uzundere'ye il yönetimi ile birlikte çıkarma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ilk olarak Uzundere'ye gitti.
Beraberinde il yönetiminde Ahmet Gül, Enver Mutlu, Nuh Şenol, Vahdettin Şimşek ve Mustafa Ören'de Başkan Öz'e eşlik etti. Burada İlçe Başkanı Fatih Ertek tarafından karşılanan Başkan Öz, referandumun önemine değindi. Yapılacak referandumla Türkiye'nin gelişimine büyük ölçüde katkı sağlanacağını dile getiren İl Başkanı Öz, ilçe yönetimlerinin işi sıkması çağrısında bulundu.
Gidilmedik köy gidilmedik mahalle kalmamasına değinen Öz, "İlçe teşkilatlarımız her zamankinden çok daha fazla mesai harcayıp uykusuz kalarak referandumun önemini vatandaşlarımıza anlatmalıdırlar. 16 Nisan Türk siyasi tarihine iz bırakacak ender günlerden biri olacaktır" diye konuştu.
“Herkes her şeyin farkında”
Muhalefet partilerinin gittikleri her yerde kendilerine sorulan neden hayır demeliyiz sorusuna cevap vermekten aciz kaldıklarına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Bize sorduklarında neden evet demenin gerekliliğini biliyoruz. Gelişen Türkiye gelişen Erzurum ve hepsinden önemlisi çok başlılığın olmaması için Evet denmelidir. Vesayet Anayasasının miadını on yıllarca önce doldurduğu görülmektedir. Bu yüzden Evet demeliyiz. Bunlardan da önemlisi terör örgütleri ve vesayet isteyenler hayır dedikleri için evet demeliyiz" şeklinde konuştu.
Uzundere gezisinin artından baba ocağı Narman'a geçen İl Başkanı Öz, ilçe başkanı Metin Okumuş'un bir süre önce kardeşini kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretlerinde bulunurken. Göllü Köyü Muhtarı Şinasi Göral'den köyün sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı. Başkan Öz, ziyaretleri sonunda köylülerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
En Son Haberler
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.
-
Elmalı: “Türk devlet aklı krizleri fırsata çevirebilir”
Elmalı, Türk devlet aklının krizleri fırsata çevirebileceğini söyledi.
-
Sunar: Palandöken’de Ramazan coşkusu zirvede
Muhammet Sunar, “İftara 5 Kala” etkinliğinde iftarlık ikramında bulundu.
-
Mahmut Başkan, öğrencilerin sahur sofrasında...
Başkan Uçar, sahur için mutfağa geçerek kendi elleriyle menemen hazırladı.
-
Elmalı'dan TEKNOFEST açıklaması
Ebubekir Elmalı: TEKNOFEST Erzurum için vizyon değil, gecikmiş bir organizasyondur…
-
Palandöken’de taksi durakları sıcak yuvaya dönüştü
Erzurum'un sert kış şartlarında taksici esnafına ve vatandaşlara büyük konfor sağlandı.





