Vural'ın Eşi Tuba Vural Toprağa Verildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 16.11.2014 15:36:00

RADARHABER / ERZURUM
Vural'ın Eşi Tuba Vural Toprağa Verildi.Prof. Dr. Tuba Vural'ın cenazesi Kocatepe’de Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze töreninde eşini son yolculuğuna uğurlayan Oktay Vural gözyaşlarını tutamadı.GATA’da tedavi gören Tuba Vural, dün akşam hayatını kaybetti. Meme kanseri olan Vural’ın hastalığının belirtisi ilk olarak 2011 seçimleri öncesinde ortaya çıkmıştı.

OKTAY VURAL'IN GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Bir dönem hastalığı iyileşme gösterirken, geçen yaz büyük oğlunun askere gitmesinin ardından yaşadığı stres nedeniyle tekrar kötü bir sürece girdi. Tedavi için Amerika’ya da giden Vural’ın son olarak tedavisi GATA’da devam etmişti.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın vefat eden eşi Tuba Vural için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi. Vural, törende gözyaşlarını tutamadı. 

 
EVİN SAHİBESİNİ BEKLİYORUZ
Kamuoyu Tuba Vural’ın rahatsızlığını Oktay Vural’ın uzayan sakalları nedeniyle öğrenmişti. Sakallarıyla ilgili olarak, “Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı” diyen Vural, eşinin rahatsızlığı ile ilgili söylediği şu cümlelerle de dikkat çekmişti:“Akşamları dışarı çıkmayı sevmezdim, bir an önce eve gideyim isterdim. ‘Tuba bir çay koy’ derdim. Ama o şu anda yok. Epey uzunca bir süredir eve sadece yatmaya gidiyoruz. Evin sahibesini bekliyoruz.” 
Etiketler : Erzurum, mezarlık, Kocatepe, kanser,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler