Yakutiye Meclisinde hüzünlü veda!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 03.03.2014 17:25:00

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye İlçe Belediyesinde 2009 seçimleriyle seçilen Meclis üyelerinin 5 yıllık görev süresinin ardından son Meclis oturumunu yaptılar. Meclis üyelerinin büyük bir bölümünün partilerin listesinde yer almamaları nedeniyle son oturum veda havasında gerçekleşti. Belediye Başkanı Ali Korkut, zevkle görev yaptığı Meclis üyelerinden helallik istedi. MHP Grubu adına İsmail Aslan, Ak Parti Grubu adına İlker Özkara ve Tayyip Güngör teşekkür konuşması yaptılar. 
Yakutiye Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Ali Korkut başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda veda ve hüzün havası vardı. Bir bölümünün partilerinin yeni dönem listesinde bulunmayan Meclis üyeleri, veda konuşması yaptılar. MHP Grubu adına konuşan İsmail Aslan, muhalefet olarak meseleye yaklaşmadıklarının altını çizerek İlçenin yararına gelen her projeye olumlu yaklaştıklarını, olumsuz gördükleri bazı kararlara ise muhalefet olarak şerh düştüklerine vurgu yaptı. Aslan, "Teşekkür ederim sayın Başkanımıza. Mart 2009 sonrası halkımız bize muhalefet görevi verdi Biz milletimizin, ilçemizin ve şehrimizin yararına projelere destek verdik. Meclisin iç barışının bozulmaması için elimizden gelen özeni gösterdik. Elbette ki bu tek başına bizle ilgili değil, sizlerinde katkınız olmuştur. Bizde görev süremizde arkadaşlarımızdan kırdıklarımız olduysa haklarını helal etsinler. Bizden yana hakkımız helal olsun, yeni dönemde görev yapacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
 
"KORKUT'A KARA KAŞI KARA GÖZÜ İÇİN DESTEK OLMADIK"
Meclisin renkli simalarından İlker Özkara, Belediye Başkanı Ali Korkut'a başarı dileklerini sunarken her daim yanında ve arkasında olacaklarını söyledi. Özkara, "İyi kötü 5 yıl bir arada bulunduk. birbirimizi kırmadan, incitmeden, memleketimiz için ne gerekiyorsa onun için uğraştık. Abla, abi kardeş seviyesinde hareket ettik. Değerli başkanım biz daima sizin arkanızdayız. Bunu söylerken kara kaşınızdan kara gözünüzden değil, yaptığınız adaletli ve güzel işlerden dolayı söylüyorum. Ben hakkımı herkese helal ediyorum, varsa sizlerde bana hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.
Tayyip Güngör'de okulun son günü yaşanan müsamere havasının meclise sindiğini anımsatarak güzellikler içerisinde bir 5 yılı geride bıraktıklarını belirtti. Güngör, "Belediye Başkanımız çok güzel işler yaptı, bizde karınca kararınca bu işlerde onun yanında yer aldık. Başkanımızın daha güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bende hepinizden helallik istiyorum" dedi.
 
KORKUT: "HAKKINIZI HELAL EDİN"
Ali Korkut, 5 yıllık birlikte olduğu arkadaşlarına hakkını ve hukukunu helal ettiğini belirterek başladığı konuşmasında "İyi günlerimiz oldu, kırıldığımız, kırdığımız günler oldu belki. Bunlar süreç içerisinde yaşandı, geldi geçti. Şehrimize ilçemize önemli hizmetlere birlikte imza attık. Bu işler nasiptir, Allah dün sizlere nasip etti, bugün başka arkadaşlarımıza nasip etti. Bana yeniden adaylığı nasip etti, yine nasip eden Belediye Başkanı seçilirsem hizmetin en güzelini yapmaya devam edeceğim. Birlik ve beraberlik içerisinde 5 yılı geride bıraktık. Bilerek, bilmeyerek kalbinizi kırdıysam, sizlerden özür diliyorum. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum, sizlerin de hakkı varsa helal etmenizi rica ediyorum " dedi.Belediye Başkanı Ali Korkut ve Meclis üyeleri oturumun ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Meclis toplantısı iyi niyet dilekleri ve temenniler eşliğinde toplantı sona erdi.
Etiketler : Erzurum, meclis, veda, seçim,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler