SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Yakutiye Zabıtası’ndan Bayram Denetimi
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 29.07.2020 11:47:00 |
Yakutiye Belediyesi Zabıta Ekipleri kurban bayramı öncesi, maske, mesafe ve temizlik uyarısı yaptı
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi esnafa yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Koronavirüsle mücadelenin çok önem kazandığı bu günlerde Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın talimatıyla, esnafı denetleyerek maske, mesafe ve temizlik uyarısı yapan ekipler, bu uygulamayı bayrama kadar sürdürecek.
Bayrama sayılı günler kala ilçe merkezindeki pastane, tatlıcı, fırın, unlu mamüller ve seyyar esnaflara yönelik denetim gerçekleştiren ekipler, koronavirüs tedbirleri başta olmak üzere, ruhsat, gramaj ve hijyen kurallarını gözden geçiriyor. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın hediyesi olarak esnafa bayram şekeri ve kolonya ikram ederek, özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranmaları hususunda uyarılarda bulundu.
BAŞKAN UÇAR: ÖNCE TEDBIR, SONRA BAYRAM...
Mart ayı başından beri ülkemizde koronavirüsle mücadelede çok iyi bir sınav verildiğinin altını çizen Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, bu anlamda Erzurum’da da başarılı bir mücadele verildiğini anımsattı. Uçar, Erzurum’daki tüm belediyelerin olduğu gibi Yakutiye Belediyesi olarak kendilerinin de bu hususta tedbirlerini aksatmadan sürdürdüklerine dikkat çekerek, özellikle dezanfeksiyon hizmetlerini başarıyla sürdürdüklerini kaydetti.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşları uyaran Başkan Dr. Mahmut Uçar, “Önce tedbirlerimizi alıp, sonra bayramımızı sağlıklı bir şekilde yaşayalım” diyerek, önemli bir hatırlatmada bulundu.
Uçar; ”Kurbanlarımızı hijyenik usüller ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka riayet ederek, maskelerimizi usulünce takıp, yetkili makamların uygun gördüğü kesimhanelerde kestirmeli, bayram ziyaretlerimizde de aynı şekilde salgın süresince uyguladığımız tedbirleri devam ettirerek bayram sevincimizi yaşamalıyız. Her zaman dediğimiz gibi “koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” diyor, tüm hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.
.jpg)
En Son Haberler
-
Erzurum siyasetinde Ebubekir Elmalı etkisi
Demokrat Parti’ye 100’e Yakın Yeni Üye, Gençlerden ve Meslek Gruplarından İl Yönetimine Yoğun Talep Var
-
İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük, mazbatasını aldı…
9 Kasım'da gerçekleştirilen kongreyle İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ali Öğdük, resmen göreve başladı.
-
DP’li Elmalı’dan gençlere: Hazırız ve sensiz bir eksiğiz
DP Genel Başkan Danışmanı Elmalı'dan gençlere siyaset çağrısı...
-
Erzurum İYİ Parti'de Ali Öğdük dönemi başladı
İyi Parti’nin Erzurum İl Başkanlığı seçimini, 145 oy lan Ali Öğdük kazandı.
-
Elmalı, gençleri siyasete davet etti...
‘‘Biz tensip performansı değil liyakat ehli gençlerin şehre katkı sunacağına inanıyoruz’’
-
Sadık Çat'tan Şehir Hastanesi tartışmalarına sert tepki
“Erzurum’un sahibi biziz diyenler, şehirde yaşanan sorunlara neden sessiz?”
-
Sunar ve Karaburun’dan pazar denetimi
Başkan Sunar ve İl Emniyet Müdürü Karaburun, pazarları denetleyip, vatandaşla sohbet etti.
-
''Şehir Hastanesi politikanın değil, milletin evidir...''
DP Genel Başkan Danışmanı Av. Ebubekir Elmalı, ''Devlet yönetimi ciddiyet gerektirir'' dedi.
-
Sadık Çat'tan anlamlı Cumhuriyet bayramı mesajı
'Cumhuriyet sadece bir yönetim biçimi değil, imanla yoğrulmuş bir milletin şahlanış destanıdır'
-
Elmalı: Gençlerin Sesi, Vicdanın Dili Olacağız…
Demokrat Parti Başkan Danışmanı Elmalı: Gençlerin Sesi, Vicdanın Dili Olacağız…





