Yılmaz Güney ilçelerden bu tarafa gelmiyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 14.08.2013 14:03:00
Bayramını Erzurum’un güney ilçelerinde geçiren Milletvekili Adnan Yılmaz,dünde Karaçoban, Karayazı, Kopal ve Yağan'daydı.
Yılmaz Güney ilçelerden bu tarafa gelmiyor

RADARHABER / ERZURUM 

Ramazan Bayramını Erzurum’un güney ilçelerinde geçiren AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Tekman ve Hınıs programının ardından dünde Karaçoban, Karayazı, Kopal ve Yağan beldelerine yönelik gezi ve incelemelerde bulundu. Hınıs İlçesine bağlı köylerde taziye ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, daha sonra Karaçoban ilçesine geçti. İlçe girişinde Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İlçe Başkanı Cevdet Ersoy, İl Genel Meclisi üyeleri, vatandaşlar ve muhtarlar tarafından karşılanan Yılmaz’a ilgi oldukça yoğundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, daha sonra köy muhtarları ile bir araya geldi.

KÖYLÜLERLE MUHABBET ETTİ

Duman Köyü Muhtarı Metin Tiryaki, köyün dere ıslahı ile ilgili sorunlarını dile getirerek acil olarak 500 metrelik derenin ıslah edilmesini istedi. Maruf Köyü Muhtarı Mehmet Şahin Akor köprü ihtiyaçlarını dile getirerek vatandaşların zor durumda olduğunu dile getirdi. Ak Parti Milletvekili Yılmaz, her iki köyün sorununun çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.
AK Parti Milletvekili Yılmaz daha sonra Belediye Başkanı Sedat Gümüş’ten ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret eden Yılmaz daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. BDP İlçe teşkilatını da ziyaret eden Yılmaz burada vatandaşlarla barış süreci hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Yılmaz, Karaçoban’ın ardından Kopal Belediyesine geçerek buradaki taziye evlerine ziyaretlerde bulundu. Yılmaz son olarak Göksu beldesindeki incelemelerinin ardından Erzurum’a döndü.

Etiketler : Erzurum, yılmaz, güney, ilçe,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler