
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Yücelik zaferini ilk olarak torunuyla kutladı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 05.05.2013 00:41:20 |
.jpg)
Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi...
RADARHABER – ERZURUM
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek gruplarında yapılan seçimlerde büyük bir destekle yeniden Başkanlığa seçilen Lütfü Yücelik, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından zaferini ilk olarak torunu Egemen Soykan ile kutladı.
''DEDECİĞİM SENİNLE GURUR DUYUYORUM''
Mutluluğu gözlerinden okunan ETSO Başkanı Yücelik, çok sevdiği torunu Egemen ile cep telefonundan görüşüp sevinçli haberi verdi. Yücelik’in İstanbul’da oturan kızı Elif ile damadı Serkan Soykan’ın 5 yaşındaki çocukları Egemen, dedesi Lütfü Yücelik’in yeniden başkan seçildiğini telefondan öğrendi. Görüntülü arama yöntemi ile yapılan görüşmede torunundan, ‘Dedeciğim tebrik ederim. Seninle gurur duyuyorum’ sözleri üzerine büyük mutluluk duyan Lütfü Yücelik, telefonun ekranındaki torununun görüntüsünü önce eliyle okşayıp sonra öperek sevgisini ifade ederken takıldı objektiflere.
''HAMURUMUZU YUNUSLAR, MEVLANALAR YOĞURMUŞ''
Yücelik seçim sonuçlarının açıklanması sonrası yaptığı ilk teşekkür konuşmasında ise, “Bizlere güvenip bir kere daha yola devam dediniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, bize olan güveninizi alsa boşa çıkarmayacağız. Bugün buraya oy vermeye gelmiş kim olursa olsun, ister bize oy vermiş olsun ister vermemiş olsun, omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde, Erzurum için çalışacak, Erzurum için üreteceğiz. Bugün birlik günüdür. Aramıza fitnenin girmesine asla izin vermeyeceğiz. Bizim hamurumuzu Yunuslar, Mevlanalar ve Efe Hazretleri yoğurmuş. Hiçbir zaman ayrımcılığı körüklemedik, hep birlikten yana olduk. Kapımızı çalan kim olursa olsun kulağımızı tıkamadık. Nefrete asla pirim vermedik, hep sevgiyle insanları kucakladık. Biz başkalaşamaz ve başka düşünmeyiz. İnsafsızca, vicdansızca ve etik değerleri ayaklar altına alarak, Bizleri haksız ithamlarla töhmet altında bırakanlar bilsin ki, Evimizi ihmal ettik belki. Ama asla Erzurum’u ihmal etmedik. Bizim derdimiz Erzurum Davamız millet oldu. Erzurum’da bir yıldız doğdu. Aşkale çimento.Bu birimizin değil birliğimizin eseridir’’ dedi.
| Takip et: @radarhaber |
|
|
-
Dadaş 06.05.2013 12:05:10
Hayırlı olsun Başkanım. Sonuçlara bakılırsa silmiş süpürmüşsün tüm oyları..Tebrikler...
En Son Haberler
-
BBP İl Başkanı Yılmaz’dan kademeli tarifeye tepki
Başkan Yılmaz, Erzurum için belirlenen tüketim limitlerinin yetersiz olduğunu belirtti.
-
Yakutiye Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Desteği
Yakutiye belediyesi, engelli vatandaşlar için alkışlanacak bir hizmete imza atı.
-
Sunar'dan Palandöken’e Yeni Kaymakamlık Binası Müjdesi
Palandöken'in gündeminde yer alan kaymakamlık binası sorununu çözüldü
-
Sadık Çat: Kampanya sahada güçlü bir duruşa dönüştü
Yeniden Refah Partisi'nin imza kampanyasına, Erzurum’dan çığ gibi destek geldi.
-
Yakutiye Belediyesi, sıfır atık şehirler ağına katıldı…
Yakutiye Belediyesi, bir başarıya daha imza atarak Uluslararası Sıfır Atık Şehirler Ağı’na üye oldu.
-
Destici, Dadaşların hislerine tercüman oldu...
BBP Genel Başkanı Destici; "Antalya ile Erzurum'a doğal gazın aynı fiyatta verilmesini doğru bulmuyoruz"
-
BBP lideri Mustafa Destici Erzurum'a geliyor
İl başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, tüm Erzurumluları yapılacak kongreye davet etti.
-
Başkan Uçar’dan personeline çat-kapı iftarlık
Uçar, personelinin evlerinde giderek iftarlık ikramı uygulamasını sürdürdü.
-
Elmalı’dan Nevruz Organizasyonuna Sert Tepki
Elmalı, Erzurum merkezinde yapılması planlanan Nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
-
Palandöken’de "Kadına değer" iftar buluşması
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, esnaf kadınları iftarda ağırladı.





