Yücelik zaferini ilk olarak torunuyla kutladı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm POLİTİKA Haberleri 05.05.2013 00:41:20
Yeniden Başkanlığa seçilen Lütfü Yücelik, zaferini ilk olarak torunu Egemen Soykan ile kutladı.
Yücelik zaferini ilk olarak torunuyla kutladı

 

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi... 

 

RADARHABER – ERZURUM

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek gruplarında yapılan seçimlerde büyük bir destekle yeniden Başkanlığa seçilen Lütfü Yücelik, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından zaferini ilk olarak torunu Egemen Soykan ile kutladı.

''DEDECİĞİM SENİNLE GURUR DUYUYORUM''

Mutluluğu gözlerinden okunan ETSO Başkanı Yücelik, çok sevdiği torunu Egemen ile cep telefonundan görüşüp sevinçli haberi verdi. Yücelik’in İstanbul’da oturan kızı Elif ile damadı Serkan Soykan’ın 5 yaşındaki çocukları Egemen, dedesi Lütfü Yücelik’in yeniden başkan seçildiğini telefondan öğrendi. Görüntülü arama yöntemi ile yapılan görüşmede torunundan, ‘Dedeciğim tebrik ederim. Seninle gurur duyuyorum’ sözleri üzerine büyük mutluluk duyan Lütfü Yücelik, telefonun ekranındaki torununun görüntüsünü önce eliyle okşayıp sonra öperek sevgisini ifade ederken takıldı objektiflere.

''HAMURUMUZU YUNUSLAR, MEVLANALAR YOĞURMUŞ''

Yücelik seçim sonuçlarının açıklanması sonrası yaptığı ilk teşekkür konuşmasında ise, “Bizlere güvenip bir kere daha yola devam dediniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, bize olan güveninizi alsa boşa çıkarmayacağız. Bugün buraya oy vermeye gelmiş kim olursa olsun, ister bize oy vermiş olsun ister vermemiş olsun, omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde, Erzurum için çalışacak, Erzurum için üreteceğiz. Bugün birlik günüdür. Aramıza fitnenin girmesine asla izin vermeyeceğiz. Bizim hamurumuzu Yunuslar, Mevlanalar ve Efe Hazretleri yoğurmuş. Hiçbir zaman ayrımcılığı körüklemedik, hep birlikten yana olduk. Kapımızı çalan kim olursa olsun kulağımızı tıkamadık. Nefrete asla pirim vermedik, hep sevgiyle insanları kucakladık. Biz başkalaşamaz ve başka düşünmeyiz. İnsafsızca, vicdansızca ve etik değerleri ayaklar altına alarak, Bizleri haksız ithamlarla töhmet altında bırakanlar bilsin ki, Evimizi ihmal ettik belki. Ama asla Erzurum’u ihmal etmedik. Bizim derdimiz Erzurum Davamız millet oldu. Erzurum’da bir yıldız doğdu. Aşkale çimento.Bu birimizin değil birliğimizin eseridir’’ dedi.

 

Etiketler : torun, Lütfü, ETSO,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • Dadaş 06.05.2013 12:05:10

    Hayırlı olsun Başkanım. Sonuçlara bakılırsa silmiş süpürmüşsün tüm oyları..Tebrikler...

En Son Haberler