AK Partili Başkan'dan çirkin saldırı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 29.05.2013 12:35:00
AK Partili Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzafer Yağcı ve yakınları, Erzurum'da doktor ve güvenlikçilere saldırdı.
AK Partili Başkan'dan çirkin saldırı


Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Kars’ın AK Partili İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, anjiyo yaptırmak için geldiği Erzurum Bölge Eğitim hastanesinde doktorlarla kavga edip karakolluk oldu. Öğlen saatlerinde Bölge Eğitim Hastanesi Anjiyo servisinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti. Muayene olduğu doktorlar tarafından anjiyo olması gerektiği söylenen Kars İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, kendisine tavsiye edilen Bölge Eğitim Hastanesi doktorlarından Fatih Rıfat Ulusoy ile irtibata geçerek randevu istedi.

ÖZEL ODA TALEBİ OLMAYINCA....

Kendisine Salı günü için randevu veren doktor Fatih Rıfat Ulusoy’dan özel oda talebinde bulunan Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, ‘o işe biz bakmıyoruz. Hemşire arkadaşlar size yardımcı olurlar’ cevabını veren doktora sert çıktı. Doktor Fatih Rıfat Uusoy’u özel oda konusunda sözle taciz eden Kars İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, oğlu ile birlikte geldiği hastanede olay çıkarttı. Doktor Fatih Rıfat Ulusoy ile görüşen Muzaffer Yağcı, ‘Özel oda ayarlamak benim görevim değil” diyen doktora, iddialara göre, ‘Şerefsiz. Sen benim kim olduğumu biliyor musun” gibi sözler sarf ederek hakaret etti. İddiaya göre doktora şerefsizlik yapma diye bağıran İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, “ Ben Vali gibi adamım. Siz benim isteklerimi yerine getirmek zorundasınız. Sizin kafanızı koparırım” diyerek anjiyosunu yaptırmayacağını söyledi. Doktor Fatih Rıfat Ulusoy’un ‘siz bilirsiniz. Hekim ve hastane seçme hakkınız var” cevabı üzerine daha da sinirlenen Kars İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı kendisi ile birlikte hastaneye gelen oğluna durumu anlattı. Baba ile oğul’un hakaretlerine devam ettiğini gören görevliler, durumu güvenlik birimlerine aktararak yardım istedi.

KARAKOLLUK OLDULAR

Gelen Güvenlikçilere de hakaret edip saldıran baba oğul, servis kapısına da zarar verdi. Daha sonra doktor Fatih Rıfat Ulusoy, Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı’dan şikayetçi oldu. Karakolda ifade veren doktor Fatih Rıfat Ulusoy, ifadesinde, “Anjiyo için Kars’tan doktor arkadaşlar beni önermişler. Enimle önce telefonda görüştü, randevu verdim. Benden kendisine özel oda ayarlamamı istedi. Bende benim görevim olmadığın söyledim. Hastaneye geldikten sonrada özel oda ısrarını sürdürdü. Bende yine benim görevim olmadığını söyleyince bana, ‘Şerefsiz. Sen benim kim olduğumu biliyor musun” gibi sözler sarf ederek hakaret ve tehdit etti. Oğlu da güvenlikçi arkadaşlara, ‘sizin kafanızı kopartırım’ diyerek darp edip servisin kapısına zarar verdi” dedi.

BÜLENT TAŞKESENLİGİL'E SUÇLAMA

Muzaffer Yağcı’nın ise ifadesinde suçlamaları kabul etmeyip, doktorun kendisine hakaret ettiğini önü sürdü. Olayla ilgili savcılık soruşturması sürüyor. Bu arada Erzurum İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil’in olayı duyar duymaz Muzaffer Yağcı’nın yanına geldiği, Bülent Taşkesenligil’in de doktor ve görevlilere ‘bunun hesabını vereceksiniz’ şeklinde tehditte bulunduğu iddia edildi.

 

 

Etiketler : başkan, erzurum, doktor,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler