Amca kızına cinsel saldırı cezasız kalmadı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 24.09.2013 18:42:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'un Çat İlçesi'nde geçtiğimiz yıl amcasının kızı E.D.'ye(15) yazma ile ağzını bağladıktan sonra cinsel istismarda bulunan 17 yaşındaki M.F.D., Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesinde 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 
 
OLAY İDDİANAMEYE AYRINTILARIYLA YANSIDI
Cumuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, olay şöyle gelişti. 23 Ağustos 2012'de Çat ilçesine bağlı Tuzlataşı köyünde meydana gelen cinsel saldırı, ihbar üzerine ortaya çıkarıldı. Jandarmada ifadesi alınan E.D., olaydan bir gün önce kendilerine ait atı köyün üst kısmına bağladığını ve sabah aynı yere gittiğini atı bulamadığını belirterek,"Atı aramaya başladım. Köyün yukarı kısmında olduğunu gördüm ve oraya doğru tırmandım. Atın zinciri yere çakılmış haldeydi. Yerinden çıkarmak için eğildiğimde arkamdan biri geldi ve ellerimi bağlayarak yere düşürdü. Dönüp baktığımda bu kişinin amcamın oğlu olduğunu gördüm. M.F.D. yerden bir taş alarak ağzıma vurdu. Başımdaki yazmayı alarak ağzıma bağladı. Beni sürükleyerek atın bağlı olduğu yerin sağına doğru götürdü. Daha sonra bayılmışım gerisini hatırlamıyorum" dedi. 
 
SANIK: ONU SEVİYORUM
Erzurum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıkarılan M.F.D., "Ben E.'yi seviyorum, kendisi benden şikayetçi değil. Ailesi üzerinde baskı kuruyor. Bana komplo kurdular" dedi.Mahkeme heyeti M.F.D.'yi çocuğun cinsel istismarı suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Dosya Yargıyat'a gönderildi. (İHA)
Etiketler : Erzurum, mahkeme, Çat, kız,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler