Atatürk Havalimanında patlama ve çatışma!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 28.06.2016 22:00:00
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda iki ayrı patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre...
Atatürk Havalimanında patlama ve çatışma!

RADARHABER / ERZURUM
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda iki ayrı patlama meydana geldi. İlk etapta 10 şehidimiz 20'ye yakın yaralımız olduğu açıklandı.Ancak sonradan bilanço ağırlaştı. Şu ana kadar 41 kişi öldü 236 kişi yaralandı. Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar'da ve otopark kısmında meydana gelen patlamalar sonrası, giriş çıkışlar kapatıldı, yaralılar hastaneye sevkedildi. 

GELEN UÇAKLAR HAVADA BEKLETİLİYOR
Havalimanında şu anda sadece pistteki uçakların hareketine ve kalkışına izin veriliyor. Öte yandan havalimanına inmek isteyen uçaklara izin verilmiyor, havada bekletiliyorlar. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi.
 
İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ
Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü.Adalet Bakanı Bozdağ yaptığı son açıklamada, 31 kişinin şehit olduğunu, 147 vatandaşımızın ise yaralandığını açıkladı.  

ÖLÜ SAYISI ARTTI

Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlama hakkında, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'i telefonla arayarak bilgi aldı. Yıldırım, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı bünyesinde kriz masası oluşturulması talimatını verdi. Başbakan Yıldırım, gecenin ilerleyen saatlerinde İstanbul'a gelerek Atatürk havalimanında incelemelerde bulundu. Yıldırım daha sonra yaptığı açıklamada, hain saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 36 olduğunu açıkladı. Yıldırım, saldırıda 3 canlı bombanın eylemi gerçekleştiridiğini, güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalar da saldırıyı DAEŞ terör örgütünün gerçekleştirdiğine yönelik emareler olduğunu bildirdi. Atatürk havalimanında iç ve dış hat uçuşları bir süre sonra normale döndü. Bu arada olayın üzerinden 12 saat geçtikten sonra ölenlerin ve yaralanların sayısı da değişti. Son resmi açıklamaya göre, şu ana kadar ölü sayısı 41, yaralı sayısı ise 236 oldu. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler