Balıklara kurduğu tuzağa kendisi düşüp öldü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 06.05.2013 17:44:45
Balık tutmak için Yüksek gerilim hattına bağladığı kablonun bir ucunu suya attı. Kablonun ucu ayağına takılınca, akıma kapılarak can verdi.
Balıklara kurduğu tuzağa kendisi düşüp öldü

RADARHABER - IĞDIR

Iğdır’ın Aralık ilçesi Gödekli köyünde oturan ve askerden izne gelen 21 yaşındaki Ali Süre, arkadaşları ile birlikte balık tutmak için gittiği Karasu nehrinde feci şekilde elektrik akımına kapılarak can verdi. Öğlen saatlerinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti. Gödekli köyünde oturan ve askerden izne gelen 21 yaşındaki Ali Süre, havaların sıcak olması nedeniyle köyden birkaç arkadaşı ile Karasu nehrine balık tutmaya gitti. Ali Süre, balıkları elektrik akımına kapılarak ölüp su yüzüne vurdurarak tutmaya karar verdi. Köyde daha öncede gençler, bu şekilde balık tutuyordu. Ali Süre, yanında getirdiği elektrik kablosunu bir ucunu Karasu nehrinin yakınında bulunan yüksek gerilim hattına bağladı.

BALIKLARA KURDUĞU TUZAĞA KENDİ DÜŞTÜ

Kablonun diğer ucunu ise, Karasu nehrine attı. Ali Süre, suya attığı elektrik kablosunun ucunun ayağına takılası sonucu akıma kapıldı. Talihsiz genç, feci şekilde yüksek gerilim hattından geçen elektrik akımına kapılarak can verdi. Arkadaşlarının gözleri önünde çırpınarak ölmesine seyirci kalan köyün gençleri, durumu Ali Süre’nin yakınlarına bildirdi. Olay yerine gelen akrabaları, Ali Süre’nin cansız bedeniyle karşılaşınca gözyaşlarına boğuldu. Iğdır Devlet Hastanesi'ne otopsi yapılan Ali Süre, köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Ali Süre’nin 6 aylık asker olduğu öğrenildi. 

Etiketler : tuzak, ölmek, düşme, balik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler