Cam suyu kutusundan esrar çıktı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 18.06.2013 12:29:00
Erzurum'da otomobilinin cam suyu kutusuna 3.5 kilo esrar saklayan Veysi B., 5 yıl hapse mahkum oldu.
Cam suyu kutusundan esrar çıktı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da otomobilin cam suyu kutusuna zulaladığı 3.5 kilo kubar esrarı İstanbul'a götürürken pazarlamak için götürürken yakalanan Veysi B.,  5 yıl hapis ve bin TL de adli para cezasına çarptırıldı. Veysi B., kararın açıklanmasından önce mahkeme heyetine, "Allah'ın izni ve adaletin de yardımıyla bu illetten kurtulmak istiyorum" dedi ama ceza almaktan kurtulamadı.
 
OTOMOBİLİN CAM SUYU KUTUSUNDAN ESRAR ÇIKTI

Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan iki çocuk babası Diyarbakır Lice nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki inşaat işçisi Veysi B.,Ocak ayında  21 LA 239 plakalı otomobilinin cam suyu kutusuna 4 paket halinde 3.5 kilo kumar esrar zulaladı. Lice'den İstanbul'a esrarları götüren Veysi B., Erzurum-Aşkale karayolunda yapılan polis uygulamasına takıldı. Yapılan aramada otomobilin cam suyu kutusuna zulalanmış olarak 3.5 kilo kubar esrar ele geçildi. Gözaltına alınan Veysi B. çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklanarak cezaevine kondu.
 
"ALLAH'IN İZNİYE, ADALETİN YARDIMI İLE BIRAKACAĞIM"
 
Karar duruşmasında uyuşturucu kullandığını itiraf eden Veysi B., "Sayın hâkimim sizlerin önünde itiraf ediyorum, ben uyuşturucu kullanıyorum. Bu illeti bırakmak adına, Allah'ın izniyle, adaletin yardımı ile huzurunuzda söz veriyorum. Bırakmak istiyorum. Çok pişmanım. Ekonomik geçimsizlik yüzünden para karşılığı uyuşturucuyu İstanbul'a götürürken yakalandım" dedi. Mahkeme heyeti, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan Veysi B.'yi TCK'nin 188-1 maddesi kapsamında 5 yıl hapis, Bin TL de adli para cezasına çarptırarak hükümle birlikte tahliyesine karar verdi.

  

Etiketler : Erzurum, sanık, esrar, cam,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler