Çıktığı ağaçtan düşerek öldü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 04.06.2013 10:38:00
Ağaçtan düşerek ağır yaralanan ve Erzurum’da tedavi gören Oltu İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Mustafa Arslan vefat etti.
Çıktığı ağaçtan düşerek öldü

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da 66 yaşında ki Mustafa Arslan Çıktığı ağaçtan düştü. 40 gün komada tedaviye cevap vermeyen Arslan hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde bahçesinde bulunan meyve ağacına tırmanan Mustafa Arslan (66) yeşeren meyveleri kontrol etmek için çıktığı ağaçtan düşerek ağır şekilde yaralandı.

40 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

40 gün komada kalan Mustafa Arslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eğitimci Arslan son yolculuğuna eğitim verdiği okul önünde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Erzurum'da eşine az rastlanır bir olayla bir kişi hayatını kaybetti. Nisan ayı sonlarına doğru yeni yeşermeye başlayan meyvelireni kontrol etmek için tırmandığı ağaçtan düşürek bir aylık tedavinin sonunda hayata gözlerini yuman Eğitimci Mustafa Arslan son yolculuğuna uğurlandı. tırmandığı ağaçtan dengesini kaybederek düşen Mustafa Arslan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. yaklaşık 40 gün tedavi gören Mustafa Arslan tüm müdahalelere drağmen kurtarılamadı. 150 santim yükseklikten düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mustafa arslan ölümü ile yakınlarını da derinden üzdü. Vefatı nedeniyle uzun yıllar görev yaptığı Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde de bir tören düzenlendi. Törende Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Önser Yeğin tarafından Mustafa Arslan hocanın özgeçmişi okundu. İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu “Bizler Mustafa hocamızı insanlığı ile sevdik. Hastanede ziyaretimizde gözlerindeki tevekkülü, müvekkilliğini sevdik. Kendisini tanımış ve çalışmış olmaktan ötürü son derece bahtiyar oldum. Allah rahmet eylesin. bu tür bir ölüm bizi derinden üzdü. Nasıl olduğunu anlamış değiliz” dedi.

BEKLENMEDİK BİR ANDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Arslan’ın cenazesi, kalabalık bir cemaat eşliğinde gözyaşları arasında Kaleboğazı köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Mustafa Arslan Hoca meslek yaşamı boyunca sayısız öğrenci yetiştirmişti. Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek Mustafa Arslan Hocanın örnek kişiliği ve yaşamının herkese örnek olması gerektiğini belirtirken, “Bu dünya fanilerin var olduğu bir dünya herkes birgün ölecek. Önemli olan giderken arkada hoş bir sâda bırakabilmektir. Bunu Mustafa Arslan hocamız başarmıştır. Mekânı cennet olsun. ölümü bizi derinden üzdü. Ölümün nereden nasıl geleceğini belli olmuyor.” diye konuştu.

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Okul bahçesinde yapılan tören sonrasında Mustafa Arslan'In naaşı cenaze namazı kılınmak üzere Arslanpaşa Camiine götürüldü. Mekân Arslanpaşa Camiinde ikindi namazını müteakip kalabalık bir cemaat eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Arslan Hoca’nın cenazesi Kaleboğazı köyüne götürüldü. Kalabalık bir araç konvoyunun eşlik ettiği cenazede araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Ailesi ve sevenlerinin omuzunda son istirahatgâhına kadar taşınan Mustafa Hocanın cenazesi dualar eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi.

 

 

Etiketler : ölüm, veda, eğitim, ağaç,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler