Çobanın uyanıklığı kalleş pusuyu önledi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 19.08.2015 10:00:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Pasinler'de emniyet müdürünü hedef alan canlı bomba saldırısı bir çobanın ihbarıyla önlendi. Yüksel Temel'in Sabah Gazetesindeki özel haberine göre; örgütün canlı bombası, saldırı öncesi saklandığı yerde yakalandı. Saldırı Pasinler ilçesinde emniyet müdürü İbrahim Coşkun'un kaldığı lojman dairesine yapıldı. Dairede Coşkun'un odasına ve kızının odasına roketatarla saldırı düzenlendi.
 
KAHRAMAN ÇOBAN İHBAR ETTİ
7 kişilik terörist grubunun saldırısında ölen ya da yaralanan olmadı. Müdür telsiz mandalına basarak ilçe ekibine karşı ateş için talimat verdi. Sabaha karşı süren çatışmalar sonucunda 7 örgüt üyesi kaçarken, çatışma bölgesine gelen vatandaşların içinde yer alan bölgedeki bir çobanın "kırsalda şüpheli bir kişiyi aracıyla birlikte saklanırken gördüğü" ihbarı kirli planı deşifre etti. Bölgeye operasyon yapan Özel Harekât Polisi, battaniyeyle otların arasına gizlenmiş Barış K.'yi roket atar, Kalaşnikof ve beline sardığı el bombalarıyla yakaladı.
 
İKİNCİ BİR SULTANBEYLİ SALDIRISI PLANLANIYORDU
Sorguya alınan "Eser" kod adlı teröristin ikinci saldırı için mevzilendiği çatışma sonrasında olay yerine toplanan polislerin üzerine beline sardığı bombalarla saldırıp Sultanbeyli'deki saldırının benzerini gerçekleştirmeyi planladığı saptandı.(Sabah)
Etiketler : Erzurum, Pasinler, bomba, çoban,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • murat 19.08.2015 04:08:48

    Hırsız evden olmayınca öküz bacadan calinmaz

En Son Haberler