Erzurum 24 saati kavga ve kazalarla geçirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 06.09.2013 12:46:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saatte, çok sayıda kavga olayı ve trafik kazası yaşandı. Kavgalarda çok sayıda kişi gözaltına alındı, kazalarda ise onlarca kişi yaralandı. Radar Haber, Erzurum'da son 24 saatte yaşanaları, sizler için derledi. İşte 24 saatte yaşananlar. 

ERZURUM’DA BIÇAKLI SOPALI YOL KAVGASI
Erzurum’da yol kapatma meselesinden dolayı çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı semtinde K.Y isimli şahıs kereste indirdiği için kısa süreliğine yolu trafiğe kapattı. Yolun kapatılmasına tepki gösteren bir grup yolu kapatan K.Y ve H.A isimli şahısları sopa ve bıçaklarla yaraladı. Şüpheliler kavga sonrası olay yerinden kaçarken, polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HUSUMET KAVGASI: 3 YARALI
Erzurum’da iki komşu arasında eski bir husumet yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Aziziye İlçesine bağlı Dadaşkent semtinde meydana gelen kavga iki komşu aralarında bulunan eski bir husumetten dolayı kavga etti. Kavgada E.K, N.K, B.K isimli şüpheli şahıslar, K.T, M.B, M.T isimli şahısları darp ettiler. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

FREN YERİNE GAZA BASINCA CANINDAN OLUYORDU
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Gürcükapı semtinde meydana gelen kazada K.S. isimli şahsın idaresindeki otomobil ile viraja hızlı girmesi sonucunda virajı alamayınca araç sürücüsü fren yerine gaza basınca kaldırıma çarparak kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü K.S. yaralandı. Yaralı K.S. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KOMŞU KAVGASI: 3 YARALI
Erzurum’da iki komşu arasında arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre; Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı semtinde iki komşu arasında aralarında bulunan eski bir husumetten dolayı kavga çıktı. Kavgada N.T, N.T, F.T, isimli şahıslar yaralandı. Yaralanan şahıslar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
Erzurum’da iki aracın kontrolsüz şekilde kavşağa girmesi sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 
Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı semtinde meydana gelen kazada, U.Y ve M.K isimli şahısların idaresindeki otomobillerin kontrolsüz bir şekilde kavşağa girmeleri sonucu kaza meydana geldi. Kazada araç sürücüleri U.Y ve M.K isimli şahıslar ve araçta yolcu olarak bulunan S.Y isimli şahıs yaralandı. Yaralanan şahıslar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 10 YARALI
Erzurum’un Aziziye İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Aziziye İlçesine bağlı Dadaşkent semtinde gece geç saatlerde meydana gelen kazada K.Y ve E.P isimli şahısların idaresindeki otomobillerin kavşağa kontrolsüz girmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada iki araç içerisinde bulunan E.P, E.P, M.T,Ş.Y, N.Y, Z.B, T.D, B.Y, K.Y, E.P, isimli şahıslar yaralandı. Yaralanan şahıslar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.



 

Etiketler : Erzurum, asayiş, kavga, yaralı,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler