Erzurum son 24 saati hareketli geçirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 20.02.2014 11:15:00
Erzurum son 24 saati oldukça hareketli geçirdi. Bir kişi buzda düşerek, bir kışı ise inşaattan düşerek yaralandı.
Erzurum son 24 saati hareketli geçirdi

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum son 24 saati oldukça hareketli geçirdi. Bir kişi buzda kayarak düşüp, bir kışı ise inşaattan düşerek yaralandı. Bir ilçede köpek dehşeti yaşandı, bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Radar Haber, ilde 24 saatte yaşananları okuyucuları için derledi. İşte Ernzurum'da son 1 gün içinde yaşanan olaylar ve gelişmeler...

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN ÇOCUK HASTANELİK OLDU
Erzurum'un Hınıs ilçesinde, televizyon fişini prize taktığı esnada elektrik akımına kapılan çocuk yaralandı. Hınıs ilçesine bağlı Ovakozlu köyünde meydana gelen olayda, 10 yaşındaki N.D.Y. televizyon izlemek için televizyon fişini prize taktığı esnada elektrik akımına kapıldı. Ailesi tarafından Hınıs Devlet Hastanesine kaldırılan N.D.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİ YARALANDI
Erzurum’un Olur ilçesinde, inşaattan düşen işçi yaralandı. Olur ilçesine bağlı Taşlıköy köyünde meydana gelen kazada G.A. inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Çalışma arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı işçi ilk müdahalenin ardından Oltu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BUZ’DA KAYARAK DÜŞEN BİR KİŞİ YARALANDI
Erzurum’un Karayazı ilçesinde buzlu zeminde kayıp düşen 1 kişi yaralandı. Karayazı ilçesine bağlı Geventepe köyünde meydana gelen olayda evinin dışında bulunan merdivenlerden indiği sırada buzlu zeminde kayarak düşen M.B. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla tedavi altına alınan M.B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

KÖPEK ÇOCUĞU ISIRDI
Erzurum'un Karayazı ilçesinde köpek 1 çocuğu ısırdı. Karayazı ilçesine bağlı Alikullek köyünde meydana gelen olayda, N.K. evinin önünde oyun oynadığı esnada R.K.’ya ait köpeğin saldırısına uğradı. N.K. olay yerine gelen ambulansla tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

LİSELİLERİN KISKANÇLIK TARTIŞMASI AĞIR CEZA DA BİTTİ
Kız arkadaşını kıskandığı için gelen arama ve mesajlara bakmak için cep telefonunu alan V.P. (19), gasp suçundan tutuksuz yargılandığı Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, müştekinin şikâyetçi olmayınca dava dosyası düştü. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, V.P. (19), kız arkadaşı S.I.’nın (18) önünü keserek, “Seni arayan kim?” diyerek cep telefonuna gelen mesajlara bakmak istedi. Genç kızın telefonu vermemesi üzerine cebinden zorla alarak uzaklaştı. Olayın polise bildirilmesi üzerine V.P. arkadaşının cep telefonunu karakola getirerek teslim etti.

CEZA EVİNDE 4 GÜN SONRA, TAHLİYE EDİLDİ
Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan V.P. ‘yağma’ suçundan tutuklanarak cezaevine kondu. Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında 6 ila 10 yıl arasında değişen hapis cezası istemi ile dava açılan V.P.’, Avukatının bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere 4 gün kaldığı cezaevinden tahliye edildi.

“KISKANDIM, ÖZÜR DİLERİM”
Mahkemeye gelerek olayı anlatan müşteki S.I., ”Kendi aramızdaki anlaşmazlıktan doğan tartışma ile vermek istemediğim telefonu Volkan elimden aldı. Şikâyetçi değilim” dedi. Duruşmada özür dileyen V.P. ise, ”Kız arkadaşımın başka bir erkekle konuştuğu şüphesi ile sadece gelen arama ve mesajlarına bakmak için istedim. Kötü bir niyetim yoktu. Özür dilerim” dedi.
Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan Volkan P. hakkında, müşteki kız arkadaşı S.I.’nın şikâyetçi olmaması, suçun vasfının değiştiği gerekçesiyle dosyasının düşürülmesine karar verdi.

İKİ GENCİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜLERE TAHLİYE YOK

Üniversite kavşağında yürürken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Nurullah Oruç (23) ve İbrahim Erdoğdu'nun (23) 'taksirle ölümüne neden' olan sürücüler Muhammet İkbal Kocaman ile Serkan Demir'in yargılanmalarına 3. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı. Duruşmada ifade veren tutuklu şoför Serkan Demir, "Öncelikle böyle bir olayın içinde olduğum için üzüntümü belirtmek istiyorum. Olayın olduğu gün DSİ kavşağına doğru şehir içi hız limitine uygun bir şekilde hareket halindeyken ışıkları gördüğümde frene basarak hızımı kesmeye çalıştım. Ancak, buzlanma nedeniyle araç kaymaya başladı. Bu sırada karşı yönden hızlı gelen araç benim kullandığım aracın sol tarafına çarptı." dedi. Tutuklu Muhammet İkbal Kocaman ise," DSİ istikametine doğru dönüyordum. Kurallara uygun halde seyrederken karşıdan gelen araç sağ taraftan bana çarptı. Kaza anında benim kullandığım araç ters döndü. Araç çok süratliydi, araç ters döndükten sonra, bir süre şok içinde kaldım" diye kendini savundu.

"HANGİ ARAÇIN SÜRATLİ GELDİĞİNİ GÖRMEDİM"
Kazadan yaralı olarak kurtulan Ahmet Çankaya ise," Ben yolun sağından yürüyordum. Bir anda bir ses duydum. Ne oluyor diye bakamadan yere düştüğümü hatırlıyorum. Hangi aracın süratli geldiğini göremedim" dedi.Müşteki avukatı Sezai Erdoğan ise, kazayla ilgili yalancı tanıklık yaptıklarını ileri sürdüğü Adem K. ile Ali K. hakkında Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldığını belirtti.

2 İLE 15 YIL ARASINDA HAPİS CEZASI İSTENİYOR
Atatürk Üniversitesi kavşağında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kaza sırasında Nurullah Oruç ile İbrahim Erdoğdu hayatlarını kaybetmişti. Kazada, kusurlu oldukları iddiasıyla araç sürücüleri Serkan Demir ile Muhammet İkbal Kocaman, tutuklanmıştı. Sürücüler hakkında yargılandıkları mahkemede 2 ila 15 yıl arasında değişen hapis cezası isteniyor.Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Serkan Demir ile Muhammet İkbal Kocam'ın tahliye istemlerinin reddine karar vererek tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
 
ERZURUM’DA BIÇAKLI KAVGA: 3 YARALI
Erzurum’da iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Erzurum’da H.Y. ve arkadaşları yolda yürüdüğü esnada karşılarına F. ve arkadaşları çıktı. İki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga da F., Y., F., N., A. ellerinde ki bıçak ve sopalarla H.Y., A.A. ve D.S. saldırdı. H.Y., A.A. ve D.S. aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanırken F. Ve arkadaşları olay yerinden kaçtı.Yaralanan 3 kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.Polis, kaçan şahısların yakalaması için arama ve yakalama çalışması başlattı.

 

Etiketler : Erzurum, saat, olay, buz,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler