Erzurum son 24 saati hareketli geçirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 22.08.2014 13:45:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum, son24 saati yine hareketli geçird, Kavgalarda bir çok kişi yaralandı, bisiklet çalan bir kişi ise hapsi boyladı. İşle ilde son 24 saat içinde yaşanan olaylar.
 
HORASAN’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; 6 bin 590 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bugün saat:07.00 sıralarında Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince durumunda şüphelenilen binek araç üzerinde yapılan uygulama neticesinde araç içerisinde değişik markalarda toplam 6 bin 590 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
ERZURUM’DA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
Erzurum’da iki taraf arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde meydana geldi. E.Ş. yolda yürüdüğü sırada H.Y. ile karşılaştı. Bir süre sonra ikili arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.Y. belinden çıkardığı bıçağı E.Ş.’nin bacağına sapladı. Yaralanan E.Ş. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. E.Ş.’nin durumunun iyi olduğu bildirildi.Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
 
ÇAY DÖKME KAVGASI: 1 YARALI
Erzurum’da iki grup arasında çay dökme nedeniyle çıkan kavgada bir kişi yaralandı. Erzurum’un Oltu ilçesinde bir çay evinde meydana gelen olayda Y.C. ile F.Ç. arasında çay dökme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirini darp etti. Kavgada Y.C. yaralandı.Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
 
3 BİN 550 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu 3 bin 550 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kargo merkezinde 5 adet kargo gönderisi içinde yapılan aramada C.H. ve S.B.’ye ait 3 bin 550 adet kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken firari şüphelilerin yakalanması için arama ve yakalama çalışması başlatıldı.
 
BİSİKLET ÇALAN ŞAHIS HAPSE GİRDİ
Erzurum’da kapı önünden bisiklet çalan şahıs yakalanarak hapis cezasına çarptırıldı. Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda apartman önünden M.K.’ya ait bisiklet çalındı. Durumun polise bildirilmesi üzerine ekipler hırsızın yakalanması için yakalama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonrasında hırsız Z.D. yakalandı. Suçunu itiraf eden Z.D. ifadesi alındıktan sonra adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
 

KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Erzurum Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda; toplam 9 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda şüpheli bir araçta yapılan aramada toplam 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheli K.Ç. isimli şahıs hakkında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan yasal işlem yapıldı. Polis ekiplerinin bir kargo aktarma merkezinde yaptığı çalışmada ise toplam 2 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. İki farklı çalışma ile toplam 9 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirilirken, ekiplerin haksız kazanç elde eden şahısların ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam ettiği belirtildi. 

Etiketler : Erzurum, bisiklet, hapis, sigara,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler