Erzurum son 24 saati yine hareketli geçirdi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 25.08.2014 15:11:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum son 24 saati yine hareketli geçirdi. Bir kişiye otomobil çarptı, bir kişi annesi ve kız kardeşini dövdü. Ambulansla kamyonetin çarpıştığı feci kazada 7 kişi yaralandı, Polis kaçakçılara göz açtırmadı. İşle ilde son 24 sat içinde meydana gelen olaylar....
 
BALTA İLE ODUN KESERKEN BAŞPARMAĞINI KESTİ
Erzurum’da bir şahıs odun kırdığı sırada balta ile başparmağını kesti. Oltu ilçesinde ikamet eden R.V. evinin bahçesinde odun kırdığı sırada dikkatsizlik sonucu balta ile sol başparmağını kesti. Yaralanan R.V. yakınları tarafından ilçe hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İlçe hastanesinden il merkezine sevk edilen R.V.’nin tedavisinin devam ettiği bildirildi.
 
AMBULANS İLE KAMYONET ÇARPIŞTI: 7 YARALI
Erzurum’da ambulans ile kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Erzurum- Köprüköy kara yolu üzerinde F.A. idaresinde ki ambulans seyir halindeyken M.G. yönetiminde ki kamyonet ile çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücüleri ve içinde bulunan İ.T., E.B., M.G., M.D. ve S.S. yaralandı.Yaralanan şahıslar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
YOLA ANİDEN ÇIKAN ŞAHSA OTOMOBİL ÇARPTI
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.  Palandöken ilçesine bağlı Yenişehir semtinde N.Ö. idaresinde ki otomobil yola aniden çıkan O.A.’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan O.A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.O.A.’nın tedavisinin devam ettiği bildirilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
ERZURUM’DA 514 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polis ekiplerinin çalışmaları sonucu 514 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum’da merkeze bağlı polis ekiplerinin yaptığı çalışma sırasında durdurulan çekici ve çekiciye bağlı dorseli TIR’da yapılan aramada toplam 514 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
 
ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİ DARP ETTİ
Erzurum’da bir kişi annesini ve kardeşini darp etti. Erzurum’un Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir semtinde ikamet eden T.D. ile annesi ve kardeşi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine T.D. annesi ve kız kardeşini yumruk ve tokatlarla darp etti.Olayın polise bildirilmesi üzerine A.D. ve N.D.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
PASİNLER’DE 2 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum- Pasinler karayolu üzerinde durumundan şüphelenilerek polis ekipleri tarafından durdurulan otomobilde yapılan aramada F.K.’ya ait 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
 
 

OTOMOBİL TAKLA ATTI: 4 YARALI
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Erzurum-Pasinler kara yolunda C.A. yönetiminde ki otomobil seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü C.A. ve içinde bulunan yolcular A.A., Z.A., M.Y. yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Etiketler : Erzurum, ambulans, kaza, anne,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler