Erzurum'da banka ve PTT şubesini yaktılar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 09.06.2014 16:15:00
Erzurum'un Mahallebaşı semtinde olaylar çıktı, örgüt yanlıları Polise saldırıp banka ve ptt şubesini molotof atarak yaktı.
Erzurum'da banka ve PTT şubesini yaktılar

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum'da bir grup terör örgütü yandaşı, Diyarbakır Lice'deki olayları gerekçe göstererek Mahallebaşı semtini savaş alanına çevirdi. Yüzleri maskeli grup önce karayolunu trafiğe kapattı, ardından molotof ile kamu binalarını ateşe verdi. Polisin müdahale ettiği olaylarda çok sayıda terör örgütü yanlısı gözaltını alındı. 
 
KUMA BİNALARINI YAKTILAR
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği olayların ardından bugün Mahallebaşı semtinde toplanan terör örgütü yandaşları intikam yemini ederek kamu binalarını yaktı. Yolu trafiğe kapatıp kimlik kontrolü yapan maskeli gruba polis panzer, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Yoldan geçen otomobillere saldıran maskeli terör örgütü yandaşları, bölgede bulunan PTT binası ve Ziraat Bankası şubesini molotof atarak ateşe verdi.
 
ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Savaş alanına dönen bölgede polis göstericilere sert müdahale etti. Terör örgütü yandaşları bu kez polise taşlarla saldırdı. Polis panzer biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdi. Müdahale sırasında çok sayıda terör örgütü yandaşı gözaltına alınırken, çevre mahallerdeki vatandaşlar da toplanarak terör örgütü yandaşlarına taş ve sopalarla saldırdı. Polis olaylara müdahaleye devam ediyor.
 
Etiketler : Erzurum, örgüt, banka, Lice,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 
  • TEMUÇİN YILDIRIM 10.06.2014 01:06:47

    TÜRKÜN YIKILMAZ KALESİDİR ERZURUM BÖLE UFAK ŞEYLERLE BİR BOOK YAPAMAZLAR..

  • Muammer 09.06.2014 10:06:34

    Gölbaşında yaşayan şıhbızınlı kardeşler...Helal olsun size. aslanlar gibi karşılık verdiniz.

  • poyraz 09.06.2014 10:06:23

    erzurum gölbaşı gençi orada 2 saat müçadele etti helal olsun onlara

En Son Haberler