Erzurum’da bıçaklı gençler dehşet saçtı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 20.03.2017 17:00:00
Erzurum’da iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada korku dolu anlar yaşandı.
Erzurum’da bıçaklı gençler dehşet saçtı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’da iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada korku dolu anlar yaşandı. 4 kişinin bıçakla yaralandığı dehşet anları kameralara an be an yansıdı. Olay, bugün öğle saatlerinde Erzurum’da vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi Çaykara İş Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan gençler Çaykara İş Merkezi önünde karşı karşıya geldi.

‘Sallama’ diye tabir edilen döner bıçaklarıyla birbirlerine saldıran gençler dehşet dolu anlar yaşattı. Olayı görerek gençlere müdahale etmeye çalışan bir kadın gözünün önünde birisinin bıçaklandığını görünce şoka girerek bayıldı. Çok sayıda polisin müdahale ettiği olayda 4 genç bıçaklanarak yaralandı. Polis güç kullanarak kavgacı gençleri etkisiz hale getirdi ve kelepçeleyerek polis otosuna bindirdi. Yaralanan 4 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Onlarca insanın gözü önünde yaşanan korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Öte yandan, yaşanan korku dolu anları görüntüleyen bir gazeteci polisin hedefi oldu. Gazetecinin görüntü almasına agresif tavırlarla yaklaşıp daha sonra da şiddet uygulayan polis memuru çevredeki vatandaşların da tepkisine neden oldu. Gazeteciye vurarak, “Çekme şu telefonunla seni de gebertirim” diyerek tehdit eden polis memuru diğer polisler tarafından uzaklaştırıldı.
 
Kavgayı bıraktı, gazeteciye müdahale etti
 
Kavgaya müdahale etmesi gereken polis, görevini yapmaya çalışan gazeteciye saldırdı. Bir polis memuru , kavgaya müdahale eden meslektaşlarının aksine kendisine hedef olarak basın mensuplarını seçti. Yenigün Gazetesi muhabiri Fırat Yakut, kavgayı görüntülemeye çalışırken, üniformalı bir polis memurunun saldırısına uğradı. Kavga esnasında Gazeteci Yakut'un üzerine yürüyerek, "Çekme şu telefonu, seni de gebertirim!" diyerek tehditler savuran polis memuru, muhabirinin olayı görüntülemeye çalıştığı cep telefonuna yumruk attı. Cep telefonu yere düşen Fırat Yakut, basın mensubu olduğunu söylemesine rağmen polis memurunun çirkin tavrı devam etti. Fırat Yakut'a "Olsun basın, çekme oğlum dedim sana!" diyerek, yakışıksız ifadeler kullanan polis memurunun bu davranışı görüntülere saniye saniye yansırken, gazeteci Yakut'un telefonu ise, söz konusu saldırı sebebiyle hasar gördü. Fırat Yakut, söz konusu polis memurunun, olayın neredeyse yatıştırıldığı bir anda bağırarak ortaya çıktığını ve doğrudan kendi üzerine yürüdüğünü belirterek, "Polis memurunun tavrına sadece ben değil, yanımda bulunanlar bile bir anlam veremedi. Birden bire ortaya çıktı ve 'seni de gebertirim!" diye bağırarak telefonumu yumrukladı. Sonuçta ben de görevimi yapıyorum. Oradaki tüm polis memurları kavgayı önlemeye ve insanların güvenliğini sağlamaya çalışırken, o polis memurunun sergilediği tavra gerçekten de bir anlam veremedim" dedi. (İHA)

 

 
 

 

 
 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler