Erzurum'da ilk kez kavgasız bir gün geçti!

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 27.09.2013 17:19:00
Erzurum'da son 24 saatte, yine kazalar meydana geldi, 1 kişi öldü onlarca kişi yaralandı.
Erzurum'da ilk kez kavgasız bir gün geçti!

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saatte, yine kazalar meydana geldi, 1 kişi öldü onlarca kişi yaralandı. Kaçakçılık Polisleri sigara kaçakçılarına gözaçtırmadı, ilk kez ilde bir günde kavga olayı yaşanmadı. Radar Haber, okuyucuları için ilde son 24 saat içinde meydana gelen olayları derledi. 

SİNİR KRİZİ GEÇİREN ŞAHIS İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Erzurum'da ailesi ile tartışma sonucu sinir krizi geçiren şahıs, bileğini jilet ile keserek ölmek istedi. Gürcükapı semtinde ailesi ile tartıştıktan sonra bunalıma giren ve sinir krizi geçiren E.N.B. evin banyosuna girerek bulduğu jilet ile bileğini kesti.Ailesinin durumu farketmesi üzerine E.N.B. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ERZURUM'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

Erzurum'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Gürcükapı semtinde meydana gelen kazada M.T. yönetimindeki araç ile M.D. idaresinde ki otomobil kavşağa kontrolsüz girme sonucu çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ve araç içinde bulunan M.K. yaralandı.Diğer kaza da ise A.E. idaresinde ki aracıyla geri manevra yaptığı esnada araç arkasında duran S.B.' ye çarptı.
Kazalarda yaralanan 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HINIS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Erzurum'un Hınıs ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Hınıs'ta motosiklet ile seyir halinde iken takla atan kaza yapan sürücü Z. S., ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Z. S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ÜZERİNE TELEVİZYON DÜŞEN ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Erzurum'da üzerine televizyon düşen çocuk ağır yaralandı. Yakutiye ilçesi Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda, S.H.S. isimli çocuk evlerinde oyun oynadığı sırada üzerine televizyon devrildi. Ailesi tarafından Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.S.H.S.'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

ERZURUM'DA 42 BİN 550 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında 42 bin 550 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılar ve Organize Suçlarla Mücadele ekibi tarafından yapılan yol uygulaması esnasında şüphe üzerine durdurulan 25... plakalı araçta yapılan aramada M.G.'ye ait toplam 42 bin 550 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

PASİNLER'DE 24 BİN 750 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’un Pasinler ilçesinde 4 ayrı araçta yapılan aramada 24 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi. Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gece yapılan aramalarda şüphe üzerine durdurulan 66 LE, 01 AK, 34 ES ve 76 DP plakalı araçlarda yapılan aramalarda 24 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirilirken, 9 kişiye de işlem yapıldı.Yakalanan kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken, olayla ilgili M.K.,N.O., N.K., G.A., E.A., M.K., O.P., M.E.M. ve M.M. isimli şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

10 BİN 440 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polis tarafından yapılan aramada 10 bin 440 paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum'da Kaçakçılar ve Organize Suçlarla Mücadele ekibi tarafından Kargo Toplama Merkezi'nde yapılan aramada A.M., Z.M., A.B. ve F.A.'ya ait 10 bin 440 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler