Erzurum'da paralel yapı operasyonu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 14.12.2014 11:16:00

RADARHABER / ERZURUM
Emniyet ekipleri İstanbul'da ve bazı illerde gözaltı operasyonu başlattı.İstanbul'da ve bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı'operasyonu kapsamında, emniyet güçleri bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. 

Operasyonun Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Batman, Eskişehir, Tunceli, Elazığ, Şırnak, Van Erzurum ve Ankara'da başlatıldığı belirtildi.

ANKARA'DA POLİS ADRESİNDE BULUNAMADI
İstanbul merkezli düzenlenen "paralel yapı" operasyonu çerçevesindeki soruşturma kapsamında Ankara'da 1 polis hakkında gözaltı kararı olduğu, söz konusu polisin de adresinde bulunamadığı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'daki soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan bir polisin başkentteki adresine gitti.

Zanlı'nın adresinde olmadığı tespit edildi. Emniyet mensubunun yakalanması için çalışma sürdürülüyor.

ESKİŞEHİR'DE PARALEL YAPI OPERASYONU
İstanbul'un da, aralarında bulunduğu bazı illerde başlatılan paralel yapı operasyonu kapsamında Eskişehir'de Samanyolu Tv'nin yapımcısı Salih Asan ve dizi film yönetmeni Engin Koç gözaltına alındı. Sabah saat 06.00 sıralarında başlatılan operasyonda; 'Sungurlar' dizisinin yapımcısı Salih Asan Tepebaşı ilçesindeki evinde, dizinin yönetmeni Engin Koç da merkez Odunpazarı ilçesindeki evinde gözaltına alındı. Asan ve Koç, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ELAZIĞ'DA PARALEL YAPI OPERASYONU
Sabahleyin İstanbul merkezli yapılan Paralel Yapı operasyonuyla ilgili Elazığ'da açıkta bulunan bir şube müdürü gözaltına alındı.
Elazığ'da gözaltına alınan şube müdürünün, bir süre önce İstanbul'dan Elazığ'a tayin edildiği ancak açığa alındığı için görev verilmediği öğrenildi.Evinde gözaltına alınan şube müdürü, uçakla İstanbul'a gönderildi. 

ERZURUM'DA 1 GÖZALTI
stanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu çerçevesindeki soruşturma kapsamında, Erzurum'da bir komiser gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve ismi açıklanmayan bir komiserin gözaltına alındığı belirtildi.

Komiserin, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul'a gönderildiği öğrenildi. Öte yandan geceyi Erzurum'da geçiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sabah saatlerinde Ağrı'ya hareket etmeden önce otel önünde bekleyen gazetecilerin "Paralel yapı" operasyonuyla ilgili sorularını cevapsız bırakarak kentten ayrıldı.
Etiketler : Erzurum, komiser, paralel, İstanbul,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler