Erzurum'da son 24 saat hareketli geçti

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 04.09.2013 13:08:00
Erzurum'da son 24 saat içinde çok sayıda kavga oldu, trafik kazaları meydana geldi.
Erzurum'da son 24 saat hareketli geçti

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saat içinde çok sayıda kavga oldu, trafik kazaları meydana geldi. Bir kişi baba acısından ölmek istedi, bir çocuk ise otobüsün altında kaldı. Polis, 24 saat içinde Erzurum'da yoğun mesai yaptı. Radar haber, ilde 24 saat içinde yaşananları, okuyucuları için derledi. İşte son 24 saatte Erzurum'da yaşanan olaylar.

ERZURUM’DA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
Erzurum’da bir kişi arkadaşıyla beraber oturduğu sırada tanımadığı şahıslarca bacağından bıçaklanarak yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Gürcükapı semtinde gerçekleşen olayda K.D isimli şahıs arkadaşıyla oturduğu esnada tanımadığı şahıslarca bacağından bıçaklanarak yaralandı. K.D isimli şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

ÇOCUK KAVGASINA BÜYÜKLER KARIŞTI: 1 YARALI

Erzurum’da çocukların kavgasına büyüklerinde karışmasıyla bir kişi yaralandı. Erzurum’un Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir semtinde İ.E. isimli şahsın oğlunun oyun oynadığı sözlü tartışma yaşadığı Z.A. isimli komşusu arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Z.A. darp sonucu yaralandı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İKİ YILDIR AYRI YAŞADIĞI EŞİNİ VE KAYIN VALİDESİNİ DARP EDEREK KAÇTI

Erzurum’da bir kişi iki yıldır ayrı yaşadığı eşinin evine gelerek ilk önce karısını sonra da kayınvalidesini ve çocuğunu darp etti. 
Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen olayda M.G isimli şüpheli şahıs 2 yıldır ayrı yaşadığı karısının evine gelerek karısı A.G.ile tartıştı. Tartışmanın ardından eşini darp eden M.G. daha sonra evde bulunan ve kavgaya engel olmak için araya giren kayın validesi ve çocuğunu darp ederek kaçtı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

ERZURUM’DA KOMŞU KAVGASI: 1 YARALI
Erzurum’da iki komşu arasında tartışmanın ardından çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Erzurum’un Yakutiye İlçesine bağlı Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda iki komşu arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkar tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada S.H ve Ş.H isimli şüpheli şahıslar, R.T isimli şahsı darp ederek olay yerinden kaçtılar. Şüphelilerin yakalanması çalışmalara devam ediliyor.

KALP KRİZİ SONUCU ÖLEN BABASININ ACISINA DAYANAMAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI

Erzurum’da bir kişi kalp krizi geçirerek vefat eden babasının acısına dayanamayarak çok sayıda hap içerek intihar etmek istedi. 
Aziziye İlçesine bağlı Dadaşkent semtinde meydana gelen olayda S.S. isimli şahıs 1 ay önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babasının acısına dayanmayarak çok sayıda hap içerek intihar etmek istedi. Yakınlarını durumu fark etmesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan S.S. tedavi altına alındı.

HALK OTOBÜSÜ YOLA FIRLAYAN ÇOCUĞA ÇARPTI
Erzurum’da halk otobüsü yola aniden fırlayan bir çocuğa çarptı. Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen olayda A.D isimli şahsın idaresindeki halk otobüsü, iki araç arasından yola aniden fırlayan A.M. isimli çocuğa çarptı. A.M. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ERZURUM'DA 59 BİN 880 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum'da polisin yaptığı yol uygulamalarında değişik noktalarda toplam 59 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Polis ekipleri tarafından durumundan şüphelendikleri S.Ş. adlı şahsın içinde bulunduğu 76 DP … plakalı ve S.B. isimli şahsın içinde bulunduğu 16 CAB … plakalı araçlar durdurularak arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda otomobillerde toplam 59 bin 880 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ele geçirilen 59 bin 880 paket kaçak sigara muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak yakalanan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Erzurum’da ekmek fırınına ait kamyonet yolda oyun oynayan çocuğa çarparak olay yerinden kaçtı. Erzurum’un Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen kazada ekmek fırınına ait kamyonet yol kenarında oyun oynayan E.A. isimli çocuğa çarptı. Kazada E.A. yaralanırken araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 

868 BİN 127 KÖK HİNT KENEVİRİ İMHA EDİLDİ

Erzurum’un Pasinler ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından 868 bin 127 kök Hint keneviri yakılarak imha edildi. Pasinler İlçesine bağlı Ardıçlı köyünde Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri tarafından 25 dakika içerisinde toplam 868 bin 127 kök Hint keneviri ele geçirildi. Ardıçlı köyünde alınan bir ihbar üzerine tarlada yapılan aramalarda C.M., S.Ç., M.Ç., ve S.B.' ye ait toplam 868 bin 127 kök Hint keneviri ele geçirildi.Toplanan 868 bin 127 kök Hint keneviri, Jandarma ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerince yakılarak imha edildi. 

Etiketler : Erzurum, Asayiş, kavga, yaralama,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler