Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 12.08.2013 14:05:00

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum'da son 24 saat içerisinde oldukça hareketli anlar yaşandı. İşte 24 saatte Erzurum'da olan asayiş olaylarının bülteni...

 

 
CANI SIKILDIĞI İÇİN KOLUNU KESTİ!
Erzurum'da can sıkıntısından ne yapacağını bilemeyen şahıs cüzdanın da taşıdığı jilet ile kolunu kesti. 
Edinilen bilgiye göre Erzurum'un Pasinler ilçesinde yolda dolaştığı sırada canı sıkılan B.Ç. cüzdanın da taşıdığı jilet ile kolunu kesti. Daha sonra hastaneye giden B.Ç. tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. 
 
KAVGA ETTİĞİ KİŞİYİ YARALAYARAK KAÇTI
Erzurum'da kavga ettiği kişi tarafından kesici alet ile yaralanan şahıs ağır şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre Erzurum'un Palandöken ilçesinde Ö.B kimliği belirsiz şahıs tarafından darp edilerek kesici alet ile yaralandı. Olay sonrası saldırgan şahıs kaçarken Ö.B. kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Ö.B'nin hayati tehlikesi devam ederken, polis kimliği belirsiz şahısın yakalanması için çalışma başlattı. 

TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında S.Ş.'nin kullandığı otomobil ile M.A.'nın kullandığı otomobil dikkatsizlik sonucu karşılıklı olarak çarpıştı. Kaza da 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

AYRILMAK İSTEYEN KIZ ARKADAŞINI DÖVDÜ
Erzurum'da genç kız erkek arkadaşı tarafından darp edildi.  Edinilen bilgiye göre, N.Y. ayrılmak istediğini söylemek için çağırdığı erkek arkadaşı G.K. tarafından darp edildi. Ayrılığı kabul etmeyen G.K. ısrarları olumsuz çıkınca kız arkadaşı N.Y.'yi darp etti. Olay yerine gelen polis ifadesini almak üzere G.K.'yı gözaltına aldı. 
 
5 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum’da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması sırasında 5 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması esnasında 04 B… plakalı araçta yapılan aramada Z.Y. ve V.Y.’ye ait toplam 5 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.



 

Etiketler : Erzurum, Asayiş, saat, bülten,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler