Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 03.09.2013 12:08:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da son 24 saat içinde yine kavgalar yaşandı, trafik kazalarında yaralananlar oldu. Radar Haber, son 24 saat içerisinde ilde meydana gelen asayiş olaylarını sizler için değerlendirdi. 

PAZARCILAR ARASINDA KAVGA: 2 YARALI

Erzurum'da bir pazar yerinde ürün kavgası çıktı. Yenişehir semtinde bir pazarda iki kişi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada K.F. pazar arkadaşı olan M.T.'ye 'Sen benim ürünlerimi satamazsın' diyerek darp etti. 2 kişinin yaralandığı kavgaya polis müdahale ederek olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

24 BİN 150 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında 24 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması esnasında şüphe üzerine durdurulan 42 BR... plakalı kamyonda yapılan aramada A.Ç.'ye ait toplam 24 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

HIRSIZLIK YAPTIĞINA PİŞMAN OLDU

Erzurum'da bir kişi yaptığı hırsızlık sonucu pişman olup iş yeri sahibini arayarak çaldığı parayı ve eşyaları geri vereceğini söyledi. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da meydana gelen olayda; M.K bundan 2-3 ay önce bir dükkandan 6 bin TL ve büyük miktarda saat çaldı. Yaptığı hırsızlıktan dolayı pişman olan M.K. iş yeri sahibi olan M.P.'yi olaydan 2-3 ay sonra arayarak çaldığı parayı ve eşyaları geri vereceğini söyledi.İş yeri sahibinin durumu polise bildirdi ve kısa süre sonra hırsızlık şüphelisi çaldığı para ve eşyaları teslim etti.

TÜP PARLAMASIYLA YANGIN ÇIKTI
Erzurum'da bir iş yerinin yemekhanesinde ocağa bağlı tüpün parlaması sonucu yangın çıktı. Dadaşkent semtinde meydana gelen olayda bir işyerinde bulunan yemekhanede ocağın parlamasıyla yangın çıktı. Çıkan yangında işyerinde büyük hasar oluşurken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Gürcükapı semtinde E.G.'ye ait araç yol üzerinde seyir halinde bulunduğu esnada karşıdan gelen başka bir aracın yoldan aniden çıkmasıyla kaza yaptı. Kazada araçta bulunan Ş.K. ve İ.D. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

PAZARCILARIN BÜYÜK KAVGASI: 8 YARALI
Erzurum’un Palandöken ilçesinde inşaat işçileri arasında meydana gelen kavgada 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Palandöken ilçesi Kayakyolu semtinde bugün saat 08. 00 sıralarında meydana gelen olayda, inşaatta çalışan işçiler, asansörde yük taşıma konusunda tartıştı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.Yaralılar Yakutiye ve Araştırma Hastanesi ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Polis olaya kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

 

Etiketler : Erzurum, asayiş, kavga, yaralama,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler