Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 13.09.2013 16:08:00
Erzurum'da 24 saatte yine kavgalar yaşandı, bir kadın kocasını şikayet ettiği için dövüldü.
Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saatte yine kavgalar yaşandı, bir kadın kocasını şikayet ettiği için dövüldü. Bir kişi tarlada ölü bulundu, bir kişi ise otobüsten düşerek yaralandı. radar haber, ilde son 24 saatte yaşananları okuyucuları için derledi. 
 
KOCASINI POLİSE ŞİKAYET ETTİĞİ İÇİN DAYAK YEDİ
Erzurum’da bir kadın eşini bir konudan dolayı polis şikayet ettiği için kocası tarafından dövüldü. Palandöken İlçesinin Yıldızkent semtinde S.Y., isimli bayan, kocası M.Y isimli şahsı bir konudan dolayı polise şikayet ettiği için kocası tarafından dövüldü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
BİLET KAVGASI: 3 YARALI
Erzurum’da bir otobüs firmasından bilet ayıran bir kişi, bilet tarihini değiştirmek istemesi üzerine çıkan kavga sonucunda 3 kişi yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Şükrüpaşa semtinde M.K isimli şahıs bir otobüs firmasından daha önceden bilet ayırttı. Ayırt ettirdiği tarihte gitmek istememesi üzerine M.K ile işyeri sahipleri M.G ve M.H.G arasında kavgada çıktı. Kavgada şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini darp etmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
ÇALIŞMAK İÇİN GİTTTİĞİ TARLADA ÖLÜ BULUNDU
Oltu'da bir kişi çalışmak için gittiği tarlasında ölü olarak bulundu. Oltu ilçesine bağlı İnci köyünde yaşayan M.A.(56) çalışmak için gittiği tarlasında komşuları tarafından ölü olarak bulundu. Kesin ölüm sebebi için Oltu Devlet Hastanesinde yapılan otopsi incelemesinde M.A.'nın kalp krizi nedeniyle öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
OTOBÜSTEN İNERKEN YERE DÜŞÜP YARALANDI
Erzurum’da bir kişi otobüsten ineceği sırada otobüsün hareket etmesi sonucu yere düşmesi sonucu yaralandı. Aziziye İlçesine Bağlı Dadaşkent semtinde meydana gelen olayda E.G isimli şahıs cadde üzerinde bir durakta otobüsten indiği sırada otobüsün hareket etmesi sonucu yere düşerek yaralandı. Yaralanan E.G hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı semtinde meydana gelen kazada S.Ö isimli şahıs minibüs ile seyir halindeyken önünü çıkan büyükbaş hayvanlara vurmamak için ani fren yapması ile arkadaki araçların minibüse vurması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Yaralanan S.Ö , N.Ö, U.T, A.D, isimli şahıslar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Etiketler : Erzurum, kavga, asayiş, olay,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler