Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 23.09.2013 16:49:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da son 24 saat içinde yine kavgalar oldu, trafik kazalarında yaralanmalar meydana geldi. Bir bayan hakkında çıkan dedikodulara dayanamayıp intihara teşebbüs etti, bir sürücü çocuğa çarptığı için dövüldü. Radar haber, ilde 24 saat içinde yaşananları, siz okuyucuları için derledi. 

EŞİNİN TABANCASI İLE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Erzurum’da bir bayan hakkında çıkan dedikodulara dayanamayınca intihar etmek istedi. Aşkale ilçesinde ikamet eden Z.T. yaşadığı mahallede hakkında çıkan dedikodulara dayanamayıp vefat eden eşine ait kuru sıkı tabanca ile başına bir el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Z.T. olay yerine gelen ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

TRAFİK KAZASI KAVGA ÇIKARDI: 2 YARALI

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Erzurum'un Gölbaşı semtinde A.Ç. yönetimindeki otobüs seyir halinde iken önünde seyreden kimliği belirlemeyen sürücünün kullandığı otomobilin aniden fren yapması sonucu çarpıştı.Kaza sonrası otobüs sürücüsü A.Ç. ve otobüste bulunan N.K. ile diğer sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada A.Ç. ve N.K yaralanarak olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Polis olaydan sonra kimliği belirsiz sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

SÜRÜCÜYÜ DARP ETTİLER

Erzurum’da bir kişi çocuğunu yaralayan şahsı darp etti. Erzurum’un Yenişehir semtinde meydana gelen olayda, A.O. on gün önce meydana gelen trafik kazasında M.A. ve E.A.’nın çocuğunun yaralanmasına neden oldu. M.A. ve E.A. olaydan sonra A.O.’yu çalıştığı dershaneden çıktığı sırada takip ederek darp etti. A.O.’nun arkadaşı Z.Ç. de kavgayı ayırmak için olaya karışınca darp edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ERZURUM’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Erzurum merkez ve Horasan ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında toplam 22 bin 60 paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması esnasında şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada E.A.’ya ait toplam 16 bin 360 paket kaçak sigara ele geçirildi.Erzurum'un Horasan ilçesinde ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması esnasında şüphe üzerine durdurulan otomobilde yapılan aramada H.K.’ya ait olduğu belirtilen toplam 5 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler E.A. ve H.K. hakkında yasal işlem yapıldı.

 

Etiketler : Erzurum, trafik, kaza, asayiş,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler