Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 08.03.2014 12:00:00

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum son 24 saati, asayiş bakımından önceki günlere göre sakin geçirdi. Sigara kaçakçılarına göz açtırılmadı, arazi kavgasında 4 kişi yaralandı. Radar Haber, ilde son 24 saatte yaşananları , okuyucuları için derledi. 

ERZURUM’DA 4 BİN 520 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum’da polis ekiplerinin şüphelenerek durdurdukları otomobilde yapılan aramada 4 bin 520 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde devriye gezen polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenerek durdurulan otomobilde yapılan aramada N.H., N.A. ve Y.G.’ye ait toplam 4 bin paket 520 kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.

ERZURUM'DA ARAZİ KAVGASI: 4 YARALI

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı beldesinde meydana gelen olayda arazi anlaşmazlığı yüzünden Ş.A., M.A., C.D. ve S.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 kişi birbirlerini darp ederek yaraladılar. Yaralılar ilçe hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

HINIS’TA KAMYONET ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Erzurum’un Hınıs ilçesinden Erzurum’a doğru seyir eden kamyonet kar nedeniyle şarampole yuvarlandı. A.G.’nin kullandığı kamyonet Hınıs’ın Parmaksız Köyü’nden Erzurum’a doğru seyir halinde iken, yolda kar olması nedeniyle kayan kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle ve şarampol yuvarlandı. Aracın sürücüsü ve araçta bulunan M.Y. ve M.İ. isimli şahıslar hafif şekilde yaralandı, yaralılardın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

BBP SEÇİM ARACINA BIÇAKLI SALDIRI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum Palandöken Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Akkoç’un seçim aracının lastikleri bıçakla kesilerek saldırıya uğradı. Erzurum’da seçim çalışmalarına devam eden BBP Erzurum Palandöken Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Akkoç’un seçim kimliği henüz belirlenmeyen kişiler tarafından Mahallebaşı’nda saldırıya uğradı. Olay karşısında şaşkına dönen belediye başkan adayı saldırıyı kınayarak, olayı gerçekleştirilenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Akkoç, “Sabahleyin kardeşim aracımı park etti. Aradan yarım saat geçmeden otomobilimin ön ve arka lastiklerinin patladığını gördüm. Bunu yapanların, herhalde ruhsal anlamda sağlıksız bir kişi olsa gerek. Normal bir insanın yapması mümkün değil. Büyük Birlik Partisi olarak Palandöken ilçesinde çok güçlü partiyiz. Biz ayrım yapmıyoruz. Bunu yapanlar bize gözdağı vermeye çalışıyorlar. Kimseden korkumuz yok. Bu saldırıyı yapanlara diyoruz ki. Değil tekerlerimizi kesmek gırtlağımızı da kesmeye çalışsanız bizi davamızdan döndüremeyeceksiniz. Gırtlağımızı da kesmeye çalışsanız belediyeyi alacak olan inancımızın önüne geçemeyeceksiniz. Adalete güveniyoruz. Bu olayı yapanların en kısa zamanda cezalandıracağına inanıyoruz. “ dedi 

Etiketler : Erzurum, Hınıs, sigara, kavga,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler