Erzurum'daki hastanelerde FETÖ bilançosu

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 18.01.2017 15:13:00
Fazlı Erdoğan, Erzurum'daki hastanelerde FETÖ ve PKK bilançosunu açıkladı.
Erzurum'daki hastanelerde FETÖ bilançosu

RADARHABER / ERZURUM 
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları tüm hızıyla sürerken, bir çok kuruluşta kendi içinde bu soruşturmaları yürütüyor. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, önceki gün yaptığı açıklamada," Şu ana kadar 9 bin 673 personel görevden uzaklaştırılmıştır. Bunlardan 6 bin 315'i memuriyet görevinden, kamu görevinden çıkarılmış durumdadır. 2 bin 414'ü göreve iade edilmiştir, 944 personel hala açıktadır. Onlarla ilgili incelemelerimiz devam ediyor" demişti.  

ERZURUM'DAKİ HASTANELERDE FETÖ VE PKK BİLANÇOSU...
 
Akdağ'ın bu açıklamaları, gözleri Erzurum'daki sağlık kuruluşlarına çevirdi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, bugün gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Erdoğan, genel sekreterliğe bağlı kuruluşların 2016 yılındaki çalışmalarını değerlendirdiği toplantının son bölümünde, gazetecilerin sorusu üzerine Erzurum'daki hastaneler ve diğer sağlık kuruluşlarındaki FETÖ ve diğer terör örgütleri ile ilgili sürdürülen soruşturmaların bilançosunu açıkladı. 
 
İHRAÇ EDİLENLER ARASINDA FETÖCÜ'LERDE VAR PKK'LILARDA

 

15 Temmuzda yaşanan darbe girişim ile ilgili düşüncelerini açıklayarak sözlerine başlayan Fazlı Erdoğan, " Ben bu girişimi bir darbe girişimi olarak görmüyorum. 15 Temuz'da yaşananlar Türkiye'yi yok etme girişimidir. Allah bu millete bir daha 15 Temmuz'da yaşananları yaşatmasın" dedi. Fazlı Erdoğan, Kanun Hükmünde Kararname kapsamında ihraç edilen personel hakkında da bilgi verdi. Erdoğan, " Şu ana kadar 111 kişi açığa alındı. Bugün itibari ile 72 kişi ihraç edildi. Bunlardan 59’u FETÖ/PDY üyesiydi. Diğer 13’ü ise PKK/KCK örgütü ve diğer örgütlere üye kişiler. Açığa alınanlardan 26 kişi göreve iade edildi. Adli ve idari soruşturmalar sürüyor. Sayı artabilir" dedi.  Fazlı Erdoğan, ihraç edilenler arasında doktorların da olduğunu sözlerine ekledi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler