Evden uzaklaştırma cezası bittiği gün öldürdü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 28.05.2014 17:57:00
Defalarca dövdü, evden uzaklaştırma cezası aldı. Cezasının bittiği gün…
Evden uzaklaştırma cezası bittiği gün öldürdü

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’un Karaçoban ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde 35 yaşındaki Cengiz Polat, tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Kadına yönelik şiddet, Erzurum’da bir cana daha mal oldu. Eşinden sürekli şiddet gören 5 çocuk annesi Fermaz Polat(32), 7 ay önce Karaçoban İlçe Emniyet Amirliği’ne başvurarak eşinden şikayetçi oldu. Cengiz Polat, yargılandığı mahkeme tarafından 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Cengiz Polat’ın cezası, bitti. 

CEZASININ BİTTİĞİ BARIŞIP GÜN ÖLDÜRDÜ

Cezasının bittiği gün eşiyle barıştırılan Cengiz Polat, eşine bir daha şiddet uygulamayacağına dair söz verdi.Barıştıkları günün akşamı saat 22: 00 sıralarında eve gelen Cengiz Polat ile eşi Fermaz Polat arasında, daha önceden olduğu gibi iş meselesi yüzünden yine tartışma çıktı. Eşini önce tekme tokat döven Cengiz Polat, daha sonra öfkesini alamayarak av tüfeğine sarıldı. Av tüfeğiyle eşine 2 el ateş eden Polat, kaçarak evden uzaklaştı. Karın ve boyun bölgesine 2 kurşun isabet eden talihsiz kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İŞSİZLİK YÜZÜNDEN SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Fermaz Polat’ın cesedi, otopsi için Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öldürülen kadının yakınları, işsiz olan Cengiz Polat’la Fermaz Polat’ın sık sık tartıştıklarını söylediler. Akrabaları, “Her fırsatta iş yüzünden tartışıyorlardı. Cengiz Polat son zamanlarda eşine şiddet uyguluyordu. Bu yüzden evden uzaklaştırma cezası almıştı. Cezası bitti, barıştırıldılar. Eve döndü.Tartışma sonucunda Fermaz’ı av tüfeğiyle vurarak öldürmüş” dediler.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Polat çiftinin en büyüğü 11 yaşında olan 5 çocuğu ise koruma altına alındı. Karısını öldürdükten sonra firar eden Cengiz Polat’ın yakalanması için geniş çaplı tahkikat sürüyor.

Etiketler : Erzurum, Karaçoban, ev, av,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler