İhanetin Fotoğrafı Erzurum'da Çekildi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 13.10.2016 17:00:00
Ünal Şahin ve Erzurum Eski Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, bu fotoğraf karesinde...
İhanetin Fotoğrafı Erzurum'da Çekildi

RADARHABER / ERZURUM -ÖZEL HABER-

Erzurum'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Emniyet imamı olduğu ileri sürülen kuyumcu Ünal Şahin, geçtiğimiz 3 Haziran günü 'terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet, silahlı terör örgütüne üye olma ve terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından 5 kişi ile birlikte tutuklandı. Ünal şahin, geçtiğimiz hafta yapılan duruşmada önce tahliye edildi, itiraz üzerine Ankara’da yurt dışına kaçmak üzereyken kıskıvrak yakalanarak Erzurum’a getirildi. FETÖ’cü Ünal Şahin’in bir dönem FETÖ adına kuyumcu esnafından zorla himmet aldığı, Kuyumcu esnafının o dönem Erzurum Emniyet Müdürü olan Halit Turgut Yıldız’a şikayetlerini iletmelerine ragmen bir türlü işlem yapılmadığı iddia edilmişti. Hatta şikayetçi olan esnafların Ünal Şahin aracılığı ile Emniyetteki FETÖ’cü Polislerin baskılarına maruz kaldıkları ve çeşitli hayali suçlamalarla sindirilmeye çalışıldıkları ileri sürülmüştü.   

BİRİ TUTUKLANDI DİĞERİ HER YERDE ARANIYOR

Sonraki süreçte, dönemin Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’ın da FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı. Halit Turgut Yıldız, 17-25 Aralık sürecinden sonra merkeze alındı. FETÖ’nün Erzurum Emniyet İmamı olduğu iddia edilen Ünal Şahin tutuklandı. Yine FETÖ’nün Emniyet Müdürü olduğu iddia edilen Halit Turgut Yıldız hakkında ise yakalama kararı verilmesine karşılık bir türlü bulunamadı. Hakkında tutuklama kararı bulunan ve her yerde aranan Erzurum Eski Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile Ünal Şahin’in o dönemki ilişkilerini ortaya çıkaran bir fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü.

İHANETİN FOTOĞRAFI…ELLERİNDEKİNE DİKKAT!

Radar Haber’in ele geçirdiği fotoğraf, “ihanetin fotoğrafı” olarak soruşturma dosyalarına bile girdi. Fotoğraf, 2103 yılında Erzurum’da düzenlenen Türkçe Olimpiyatlarında çekilmiş. Fotoğraf karesinde mavi kravatlı olan kişi Ünal Şahin, kırmızı kravatlı olan Halit Turgut Yıldız. İkilinin birhayli samimi olduğu görülüyor. Fotoğraf, o dönem ismi Cemal Gürsel Stadyumu olan stadyumdaki programda çekilmiş. İkilinin, Türkçe Olimpiyatları programı bitinceye kadar elerinden düşürmedikleri Amerika bayrakları ise, ihanetin başka bir boyutunu gözler önüne seriyor.   

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler