İmam kardeşine istismardan tutuklandı

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 20.11.2013 17:31:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da kız kardeşlerine tecavüz eden biri İmam iki kardeş, tutuklandı. İğrenç olay, 21 yaşındaki H.B.’nin polise müracaatı sonrası ortaya çıktı. Erzurum’un Yakutiye ilçesinde oturan H.B., Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek iki kardeşinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdü. H.B., polise verdiği ifadesinde, şunları söylerdi.

CİNSEL İSTİSMARI POLİSE ANLATTI

“Annemi 7 yıl, babamı ise 1 yıl önce kaybettim. Birlikte yaşadığım ağabeyim M.B. geçen Cuma günü bana tecavüz etti. Daha önce de Diyanet İşleri kadrosunda imam olan büyük ağabeyim A.B.'nin defalarca tecavüzüne uğradım. İlk tecavüz olayını ablam R.'ye anlattım. Kimseye söylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını söyledi. Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım, Ankara'ya götürdüler, kürtaj oldum. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B., tecavüz etti. Ayrıca N.Ç. ve E.P. isimli şahıslarında tecavüzüne uğradım."

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

Erzurum Cumhuriyet Savcılığı, iddialar üzerine geniş çaplı soruşturma başlattı. 28 yaşındaki A.B., 25 yaşındaki kardeşi M.B. ile N.Ç.(41)ve E.P.(53), gözaltına alındı. Erzurum 2’inci sulh Ceza Mahkemesinde hakim önüne çıkarılan zanlılardan imam A.B.’nin ifadesinde, “2.5 yıldan bu yana eşimden ayrı yaşıyorum. Görevinin oluşturduğu baskıdan dolayı bu olayı gerçekleştirdim. Pişmanım” dediği öğrenildi. Diğer kardeş M.B:’nin ise “Ağabeyimin ilişkisinden şüpheleniyordum. Bende şeytana uyup ilişkiye girdim. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. Diğer zanlılar N.Ç. ve E.P. ise H.B.’ye tecavüz etmediklerini, para karşılığı ilişkiye girdiklerini iddia ettiler. Zanlılar A.B.,M.B., N.Ç. ve E.P., ‘Nitelikli cinsel saldırı” suçundan tutuklanarak Erzurum H Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. H.B.’nin ise koruma altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat sürüyor.

 

Etiketler : Erzurum, olay, polis, mahkeme,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler