İşte Erzurum'da 24 saate yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 14.11.2013 16:37:00

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saat içinde yine kazalar meydana geldi, birçok kişi yaralandı. Bir çocuk hastaneye yetiştirilirken öldü, bir çocuğu ise köpek ısırdı.  Radar Haber, ilde son 24 saatte yaşananları okuyucuları için derledi. İşte, Erzurum'da 24 saatte olan olaylar. 

ÜZERİNE SICAK SU DÖKÜLEN ŞAHIS YANDI

Erzurum'da üzerine sıcak su dökülen şahıs yaralandı. Palandöken ilçesine bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen olayda üzerine sıcak su dökülen H.Ç.'nin göğüs ve kollarında 2. derecede yanıklar meydana geldi.Yaralanan H.Ç. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.H.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

ERZURUM'DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Havuzbaşı'nda bulunan kavşaktan Yenişehir Caddesi istikametine seyir halindeki Nuran Ağcı idaresindeki 25 LZ 934 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıktı. Otomobil kaldırımda bulunan yayalara çarptıktan sonra ağaçlara çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü ve E.B., İ.K., B.O., M.Y., B.A. yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HASTANEYE GETİRİLİRKEN ÖLDÜ

Erzurum'da evinde rahatsızlanan 1 yaşındaki çocuk hastaneye giderken hayatını kaybetti. Horasan ilçesine bağlı Kırkgözeler köyünde evinde uyuduğu sırada rahatsızlanan E.İ. (1) sevk edildiği Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesine getirilirken ambulansta hayatına kaybetti. E.İ.'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Erzurum Adli Tıp kurumuna sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KÖPEK ÇOCUKLARI ISIRDI

Erzurum'un Horasan ilçesinde bir köpek 2 çocuğu ısırdı. Horasan ilçesine bağlı Dalbaşı köyünde meydana gelen olayda, B.P. ve A.B. evlerinin önünde oyun oynadıkları esnada M.A.Y.'ya ait köpek 2 çocuğu kol ve bacaklarından ısırarak yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Horasan Devlet Hastanesine kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ERZURUM'DA TAŞLI SOPALI KAVGA: 2 YARALI

Erzurum'da meydana gelen kavgada 2 kişi yaralandı. Şenkaya ilçesinde meydana gelen olayda, M.K. ve E.Y. arasında başlayan tartışma taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Birbirlerini darp eden toplam 2 kişi kavgada yaralandı. Yaralılar Şenkaya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN KAZA YAPTI

Erzurum'da meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Gürcükapı semtinde meydana gelen kazada H.Y. aracı ile ilerlerken aracının önüne köpek çıkması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü H.Y. ve araçta yolcu olarak bulunan S.D. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ERZURUM'DA 11 BİN 350 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda 11 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından kargo şirketin de Erzurum'dan başka bir kente gönderilmek istenen şüpheli kutuda arama yapılması üzerine A.U. ve D.U.'ya ait 2 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi.Horasan'da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması sırasında şüphe üzerine durdurulan otomobilde yapılan aramada 9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.
Etiketler : Erzurum, asayiş, çocuk, kaza,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler