İşte Erzurum'da 24 saatte yaşanan olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 21.07.2014 15:04:00

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da son 24 saat çok sayıda kavganın yaşandığı bir gün olarak geçti Asayiş bültenlerine. Komşular arasındaki kavgada 10 kişi yaralandı, kıskanç koca eşine şiddet uyguladı. Radar Haber, ilde son 24 saat içinde meydana gelen olayları, okuyucuları için derledi. 
 
ERZURUM’DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI
Erzurum’da meydana gelen trafik kazası sonucu 4 kişi yaralandı. Palandöken İlçesi’ne bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen trafik kazasında A.K ve M.A isimli şahısların idaresindeki otomobiller dikkatsizlik sonucu karşılıklı olarak kafa kafa çarpıştı. Kazada araç sürücüleri A.K ve M.A isimli şahıslar ile araçta bulunan N.K ve H.K yaralandı. Yaralanan şahıslar olay yerine gelen ambulanslarla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
KISKANÇ KOCADAN EŞİNE DAYAK
Erzurum’da bir kişi kıskançlık nedeniyle karısını dövdü. Pasinler İlçesi’nde meydana gelen olayda M.K isimli şahıs kıskançlık nedeniyle T.Y isimli eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavga dönüşmesiyle M.K, eşini darp etti. Kocasından şiddet gören T.Y isimli şahıs ileri tetkik ve tedavi için Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
ERZURUM’DA KIZ KAÇIRMA KAVGASI
Erzurum’da kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Yakutiye İlçesine bağlı Gölbaşı semtinde meydana gelen olayda M.Y.E isimli şahıs M.G isimli şahsın kız kardeşini kaçırdı. Daha sonra M.G isimli şahıs yolda arkadaşları A.Z, Ö.F.T, U.A isimli şahıslarla yürüdüğü sırada tesadüfen yolda karşına çıkan ve kız kardeşini kaçıran M.Y.E isimli şahsı darp etti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
KOMŞU KAVGASI MAHALLEYİ KARIŞTIRDI: 10 YARALI
Erzurum’da komşu iki aile arasında çıkan kavgaya mahalle sakinlerinin karışması üzerine sokak savaş alanına döndü. Palandöken İlçesi’ne bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen olayda komşu olan iki aile arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi ve kavgaya mahalle sakinlerinin karışmasıyla olay büyüdü. Kavgaya karışan Ö.Y, K.Ö, M.Ö, M.Y, H.Ö, S.O, S.Y, N.Y, R.Y, N.K, Y.K, Ş.L, L.L, E.L, Ş.L, B.L, ve H.L isimli şahıslardan bazıları yaralanırken bazıları da polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kavgada, 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu. 
 
 

PASİNLER'DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 5 YARALI
Erzurum’un Pasinler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Erzurum’dan Köprüköy istikametine giden Talip Birtek yönetimindeki 25 KC 209 plakalı hususi oto sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere vurdu. Kazada Amine Birtek hayatını kaybederken, Talip Birtek, Zelal Birtek, Fatma Birtek, Hivda Birtek ve Muhammet Fırat Birtek yaralandı.Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Atatürk Üniversite Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Öte yandan olayla ilgili Pasinler Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timlerince tahkikat başlatıldı. 

Etiketler : Erzurum, kavga, asayiş, kavga,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler