İşte Erzurum'da 24 saatte yaşananlar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 07.11.2013 14:50:00

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum'da son 24 saat içinde yine kavgalar yaşandı, intihara teşebbbüs edenler oldu. 1 kişi sobadan zehirlendi, bir vatandaş ise talihsiz bir kaza yaşadı. Radar Haber, ilde son 24 saatte yaşananları okuyucuları için derledi. İşte, Erzurum'da 24 saatte olan olaylar. 

AİLESİNİ ÖZLEYEN ŞAHIS İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Erzurum'da il dışında yaşayan bir kişi aile özleminden dolayı intihara teşebbüs etti. Palandöken ilçesine bağlı Yenişehir semtinde meydana gelen olayda N.Ö. yaşadığı ilden baba evine ziyarete geldi. Burada bunalıma giren N.Ö. yanında taşıdığı çok sayıda ilacı içerek intihara teşebbüs etti.Ailesi tarafından hastaneye götürülen N.Ö. tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENDİ

Erzurum'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi hastanelik oldu. Yakutiye ilçesine bağlı Güzelova mahallesinde yaşayan D.O.D. sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olay yerine gelen ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan D.O.D. 'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

ŞENKAYA’DA KAVGA : 1 YARALI

Şenkaya’da çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.Olay Şenkaya ilçe merkezi Goçut mevkiinde meydana geldi. Daha önceden H.M. ile Ç.Ö. arasında yaşanan tartışmadan dolayı bu sabah saat 08:00 sularında Ç.Ö. hayvanlarını otlatmaya götürürken Goçut mevkiinde H.M.'nin saldırısına uğradı. Ç.Ö. kafasına aldığı darbeden dolayı ağır yaralandı. Ç.Ö. polisi arayarak H.M.’nin saldırısına uğradığını ve yaralandığını bildirmesi üzerine şahıs Şenkaya Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı. Ancak şahsın durumu ağır olduğundan Hava Ambulansı ile Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
H.M. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AĞAÇTAN DÜŞEN ŞAHIS HASTANELİK OLDU

Erzurum'un Pazaryolu İlçesi’nde ağaçtan düşen şahıs yaralandı. Pazaryolu ilçesine bağlı Laleli köyünde yaşayan C.Y. hızar motoru ile ağaç budarken dengesini kaybederek yere düştü. Sol elinden yaralanan C.Y.'ye ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen ambulansla tedavi altına alınan C.Y. 'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BUNALIMA GİREN ŞAHIS İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

Erzurum'da kendini iyi hissetmeyen şahıs kolunu bıçakla keserek intihara teşebbüs etti.Erzurum'un Gürcükapı semtinde meydana gelen olayda Ö.Ö. evde kaldığı sırada kendini iyi hissetmemesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla kolunu kesti. Yaralanan Ö.Ö. kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi oldu.

ERZURUM'DA ARAZİ KAVGASI: 3 YARALI

Erzurum'un Olur ilçesinde arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Olur ilçesine bağlı Altunkaya köyünde ikamet eden, G.A. ve E.A. arazi meselesi yüzünden tartıştıkları köy muhtarı Y.D. ile kavga ettiler. Kavgada yaralanan G.A., E.A. ve Y.D. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

50 BİN 220 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması sırasında 50 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan yol uygulaması sırasında şüphe üzerine durdurulan otomobilde yapılan aramada O.A., A.Ç. ve E.A.'ya ait 50 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.
 
Etiketler : Erzurum, intihar, soba, yaralama,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler