İşte Erzurum'da son 24 saatte olan olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 18.09.2013 13:04:00
Erzurum'da son 24 saatte yine hareketli saatler yaşandı, kavgalar ve trafik kazaalrında bir çok kişi yaralandı.
İşte Erzurum'da son 24 saatte olan olaylar

 
RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum'da son 24 saatte yine hareketli saatler yaşandı, kavgalar ve trafik kazaalrında bir çok kişi yaralandı. Polis sigara kaçakçılarına göz açtırmadı, gasp zanlısı bir kişi tutuklandı. Radar Haber, ilde son 24 saatte yaşanan olayları, siz okuyucuları için derledi. 
 
6 KİLO 803 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu tırda 6 kilogram 803 gram esrar ele geçirildi.Erzurum'da yapılan uygulamalarda şüphe üzerine durdurulan 01... plakalı tırda yapılan aramada F.D.'ye ait 6 kilogram 803 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yasal işlem yapıldıktan sonra sevk edilen F.D. tutuklandı.

ERZURUM'DA 6 BİN 990 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulama sırasında 6 bin 990 paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum'da Kaçakçılar ve Organize Suçlarla Mücadele ekibi tarafından yapılan yol uygulaması esnasında şüphe üzerine durdurulan 76 AC... plakalı araçta yapılan aramada M.N.İ. ve A.İ.'ye ait toplam 6 bin 990 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.
 
TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Dadaşkent semtinde R.S. ve M.O. isimli iki araç sürücüsünün kavşağa kontrolsüz girmesi sonucu meydana gelen kazada araç sürücüleri ve araç içinde bulunan N.S. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

TANIMADIĞI KİŞİ TARAFINDAN BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Erzurum'un Gürcükapı semtinde dolaşmaya çıkan şahıs, tanımadığı kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. S.P. kuzeni A.P. ile dolaşmak için dışarıya çıktı. Dolaştıkları esnada 5-6 kişilik bir grup S.P. ve A.P.'nin yanına gelerek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle kimliği belirlenemeyen şahıs cebinden çıkardığı bıçakla S.P.'yi karnından yaraladı. Yaralanan S.P. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken kimliği belirlenemeyen şahıs olay yerinden uzaklaştı.
Polis, kimlikleri belirsiz olan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

ERZURUM’DA KAPKAÇ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Erzurum’da bir kadının çantasını kapkaç yapıp kaçan şüpheli yakalanarak, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre, Bosna Hersek caddesinde bulunan Haşırefendi parkında meydana gelen kapkaç olayı ile ilgili olarak polislerin yaptığı çalışmalar sonucunda olayı T.A. isimli şahsın yaptığı tespit edildi. T. A., daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 KAHVEHANEYE KUMAR OYNATMAK SUÇUNDAN İŞLEM YAPILDI

Erzurum’da 2 kahvehane kumar oynatmak suçundan 1 ay süreyle mühürlendi. Kumar ile mücadele kapsamında polislerin yapmış olduğu çalışmalarda, Yakutiye İlçesi Aşağı Mumcu ve Karaköse Mahallelerinde faaliyet gösteren 2 kahvehanede kumar oynatıldığı tespit edildi. Yapılan operasyonlarda işyerleri içerisinde toplam 20 şahıs kumar oynarken yakalandı. Yakalanan şahıslardan ikisi hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi. Bahse konu iş yerleri içerisinde kumar oynadığı tespit edilen diğer 18 şahıs hakkında, 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 34. maddesi gereğince; 3 bin 276 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca iş yerlerinden birisi süresiz, diğeri ise 1 ay süreyle mühürlenmek suretiyle kapatıldı.

AVM’DE HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 1 KİŞİ YAKALANDI

Erzurum Alış Veriş Merkezi’nde (AVM) mağazalardan kıyafet hırsızlığı yaptığı öne sürülen bir şüpheli yakalandı. 
Alınan bilgiye göre, Erzurum AVM’de görevli güven timlerinin, mağazalarda sırtında çanta ile gezerken durumundan şüphelenerek takip ettikleri G.T. isimli şahsı bir müddet takip ettikten sonra durdurarak sırtında bulunan çantayı rızası dahilinde açtırdılar. Çanta içerisinden farklı giyim mağazalarına ait, üzerinde mağaza barkotları bulunan ve ücretini ödediğini faturasıyla ibraz edemediği toplam 19 adet giyim eşyası çıkması üzerine işyerinden hırsızlık suçundan adı geçen şahıs hakkında tahkikata başlanıldı. İşyerlerinden çalındığı tespit edilen eşyaların mağaza sorumlularına teslim edilmesinin ardından, G.T. isimli şahıs adli mercilere sevk edildi. 

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 2 KİŞİ YAKALANDI

Erzurum’da hırsızlık şüphelisi 2 kişi polisin kovalamacası sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 
Gece saat 01.00 sıralarında Yakutiye İlçesi, Gez Mahallesinde bulunan bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan K.A. ve S.A. isimli şahıslar, devriye olarak görev yapan polisler tarafından fark edildi. Bunun üzerine başlayan kovalamaca sonunda iki şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

SAHTE ALTI SATMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİ POLİSE YAKALANDI

Erzurum’da kuyumcuya sahte altın satmaya çalışan bir şüpheli polise yakalandı. Alınan bilgiye göre, Taş Mağazalar semtinde görevli güven timlerinin kuyumculara sahte altın satmaya çalışan bir şahsın olduğunu tespit etmeleri üzerine S.S. isimli şahıs Taş mağazalar içerisinde yakalandı. Üzerine saklamaya çalıştığı bilekliğin sahte olduğunun tespit edilmesi üzerine hakkında gerekli işlemler yapılarak adli mercilere sevk edildi. 

Etiketler : Erzurum, asayiş, yaralama, kaza,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler