İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 08.06.2016 15:14:00
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olayları siz okuyucularımız için derledik.
İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda, iki dolandırıcılık olayı yaşandı, trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Köy muhtarı kazada can verdi, derece uçan otomobildeki iki kardeşten birinin cesedi bulundu. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu... 
 
SMS ŞİFRE İLE DOLANDIRILDI
 
Erzurum’da telefonla aranan bir şahıs kendisini TTNET görevlisi tanıtılarak dolandırıldığını öne sürerek şikayetçi oldu. O.A. isimli şahıs cep telefonundan araşan şahsın kendisini TTNET görevlisi olarak tanıttığını ve telefona gelen şifreyi kendisine vermesini istedi. O.A. şifreyi vermesi neticesinde 99.31 TL tutarında Türk Telekom internet faturasına yansıtıldığını belirterek şikayetçi oldu. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce tahkikat başlatıldı.
 
PALANDÖKEN’DE TRAFİK KAZASI: 7 YARALI
 
Erzurum’da öğrenci servisi ile zabıta aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana gelen trafik kazasında C.Y. yönetimindeki öğrenci sergisi ile A.Z.A yönetimindeki zabıta aracı dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada öğrenci servisinde bulunan R.Ş.T., Y.K., B.D., F.İ., İ.P.G. , Ş.K. ve B.A. isimli öğrenciler yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
ATM'DE İLGİNÇ DOLANDIRICILIK
 
Erzurum'da kimlikleri belirlenemeyen iki genç kız, ATM'deki bin 500 TL'yi çalarak kayıplara karıştı. Yakutiye ilçesinde meydana gelen olayda M.A.G. isimli şahıs, ATM’den para çekmek istedi. Günlük para çekme limiti dolayısıyla bankanın ekstra işlem için ücret talep edince işlemini iptal ederek ATM'den ayrıldı. Eve gittiğinde banka hesabını kontrol eden M.A.G., hesabından 1500 TL çekildiği fark etti. Hemen bankayla irtibata geçen şahıs kamera görüntülerini izleyince ATM'deyken sıra bekleyen iki başörtülü kızın kendisi ayrıldıktan sonra hiçbir işlem yapmadan ATM'nin para haznesinden para aldıklarını gördü. M.A.G., iki başörtülü kızdan şikayetçi olurken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
NENEHATUN KÖYÜ MUHTARI KAZADA ÖLDÜ
 
Erzurum-Pasinler karayolunda meydana gelen trafik kazasında Nenehatun Köyü Muhtarı Yahya Çeliker, hayatını kaybetti. Ramazan ayının ilk iftar gününde Nenehatun Köyü Muhtarı Yahya Çeliker, iftardan hemen sonra geçirdiği trafik kazasında feci şekilde can verdi. Çeliker, ailesiyle birlikte Ramazan ayının ilk iftar yemeğini yedikten sonra şehir merkezine gelmek için evinden çıktı. Köyden yola çıkmak için karşıdan karşıya geçmeye çalışan Yahya Çeliker, karşı istikametten süratle gelen bir aracın altında kaldı. 39 yaşında ve 4 çocuk babası muhtar Yahya Çeliker, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 

 
DEREYE YUVARLANAN OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİDEN BİRİNİN CESEDİ BULUNDU

Erzurum'un İspir ilçesinde, önceki gün dereye yuvarlanan otomobildeki 2 kişinin kaybolması üzerine sürdürülen çalışmalarda bir kişinin cesedine ulaşıldı.  Önceki gün İspir'den Rize istikametine giden ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 53 DF 449 plakalı otomobil, Özlüce Mahallesi yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak dereye yuvarlanmıştı. Debisi yüksek derede sürücü ile otomobildeki Mehmet Duran kaybolmuştu. Otomobil vinç yardımıyla dereden çıkarılırken, İl Acil ve Afet Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekiplerince, suya kapılarak kaybolan kişileri bulmak için arama çalışması başlatıldı. 2 gündür yapılan arama çalışmalarında bugün Mehmet Duran’ın cesedine ulaşıldı. Kayıp diğer şahsın aranmasına ise devam ediliyor. 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler