İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 27.06.2016 15:00:00
Erzurum Ramazan ayının son haftasını geride bırakırken, yine hareketli geçirdi.
İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Ramazan ayının son haftasını geride bırakırken, hafta sonunu yine hareketli geçirdi. İşten çıkarılan bir kişi pqatronunu tehdit etti, Polis sigara kaçakçılarına geçit vermedi. Horasan'da bir kişi öldü, Mahallebaşında çiş kavgasında ortamlık savaş alınana döndü. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu... 
 
İŞTEN ÇIKARMA SONRASI TEHDİT İDDİASI
Erzurum’da Özel Buhara Hastanesi’nde işten çıkarılan bir çalışanın hastane yöneticilerini tehdit ettiği öne sürüldü. Özel Buhara Hastanesi yöneticisi S.K. hastanenin halkla ilişkiler servisinde 2 yıldır görev yapan şüpheli S.S.’nin işyeri ile uyumsuzluğu ve özel hayatındaki sıkıntıları iş hayatına yansıttığı için işine son verildiğini, özlük haklarının kendisine teklif edilmesine rağmen kabul etmeyerek sürekli kendilerini rahatsız ederek tehdit ettiğini öne sererek şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili olarak firarda bulunan S.S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
 
65 BİN ADET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polisin yaptığı yol uygulamasında durdurulan bir araçtan 65 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum çıkışında yol uygulaması yapan polis ekipleri şüpheli gördükleri K.E., idaresindeki bir aracı durdurdular. Yapılan aramada 65 bin 560 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
HORASAN’DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
Erzurum’un Horasan ilçesinde otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti. Horasan’ın Fatih Sultan Mehmet mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı 7 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrasında otomobil sürücüsü ifade vermek üzere gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
 

ERZURUM’DA ‘ÇİŞ’ KAVGASI

Erzurum’da bir çocuğun işyerinin duvarına ‘çiş’ yapması üzerine çıkan kavga adeta meydana muharebesine dönüştü. Olay saat 13. 30 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Mahallebaşı semtinde kurulan semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, kurulan semt pazarına Adana’dan gelen yaklaşık 100 kişilik ‘Conolar’ olarak bilinen aile fertleri satış yapmak için sabah saatlerinde tezgah açtılar. Daha sonra Conolar’dan küçük bir çocuk, mermer imalatı üzerine hizmet veren bir işyerinin duvarına çiş yaptı. İşyeri çalışanlarının çocuğu azarlamaları üzerine olay büyüdü. Çocuklarının azarlandığını fark eden Conolar, kadın, çocuk yaklaşık 40- 50 kişi işyerine baskın yaparak camları kırdılar, çalışanları darp ettiler. Bunun üzerine Mahallebaşı semt pazarında toplanan semt sakinleri de Conolar’a saldırırken arbede yaşandı, pazar alanı adeta meydan muharebesini andırdı. Polisin olay yerine gelmesinin ardından Conolar araçlarına binerek Pazar alanından uzaklaştı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. 

 

YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler