İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 04.08.2016 10:19:00
Su taşımak isterken canından oldu, av tüfeği ile oynayan bir kişi kendisini vurdu.
İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum son 24 saati, asayiş anlamında hareketli geçirdi. Otomobilde yapılan aramada 4 kilo esrar ele geçirildi, şarampole yuvarlanan otomobildeki bir kişi hayatını kaybetti. Bir kişi tarlasına su taşımak isterken canından oldu, av tüfeği ile oynayan bir kişi kendisini vurdu. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu... 
 
UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI
 
Erzurum’da bulunduğu otomobilde 4 kilo 570 gram esrar ele geçirilen bir kişi tutuklandı.Polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan otomobilde 4 kilo 570 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Emin T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI
 
Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. A.P. yönetimindeki otomobil, Aşkale ilçesi Gökçebük Mahallesinde seyir halindeyken şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü A.P. ve araçta yolcu olarak bulunan S.E., B.Ş. ve Z.Ö. yaralandı. Yolculardan M.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
TARLASINA SU GETİRMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU
 
Erzurum’da bir kişi tarlasına su getirmek isterken su bendine düşerek boğuldu. İspir ilçesi Sırakonaklar Mahallesinde Ö.B., tarlasına su getirmek için bent yapmak istedi. Bu esnada önceden yapmış olduğu bende düşen Ö.B. boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
PASİNLER'DE 12 BİN KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ
 
Erzurum’un Pasinler ilçesinde 12 bin 653 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Pasinler ilçesi Epsemce mahallesinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince yapılan araştırmada, M.D. isimli şahsa ait tarlada 12 bin 653 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Savcılık talimatıyla ele geçirilen kenevir bitkileri yakılarak imha edilirken şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 
AV TÜFEĞİ İLE KENDİNİ VURDU
 
Erzurum’un Karayazı ilçesinde bir kişi av tüfeği ile kendini vurdu. Karayazı ilçesine bağlı Yukarı Çıkıkhan Köyü mezrasında meydana gelen olayda Nedim Purçak isimli şahıs av tüfeği ile oynarken kazayla kendini vurdu. Olayın ardından Karayazı Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler