İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 17.10.2016 17:35:00
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

RADARHABER / ERZURUM 
 
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Tekman'da bir ahırda çıkan yangında 9 hayvan telef oldu, FETÖ soruşturmaları kapsamında aralarında öğretmen ve Polislerinde olduğu 88 kişi gözaltına alındı. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu... 
 
ŞARAMPOLE YUVARLANAN ARAÇTA 1 KİŞİ ÖLDÜ
 
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken bir kişide yaralandı. Kaza saat 19.30 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Karagöbek mahallesinde meydana geldi. F.E. isimli şahıs aracıyla seyir halindeyken tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Şarampole devrilen araçta sürücü F.E. olay yerinde hayatını kaybederken yolcu olarak bulunan S.B. isimli şahıs ise hafif şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
YOLA TUZAKLANMIŞ BOMBA İMHA EDİLDİ
 
Erzurum’un Tekman ilçesinde, jandarma ekiplerinin PKK'lı teröristlere yönelik düzenlediği operasyon sırasında bulunan yola tuzaklanmış el yapımı bomba kontrollü olarak imha edildi. Tekman’da faaliyet gösterdikleri tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve Mit Bölge Başkanlığı’nın koordineli olarak düzenlediği operasyonda; Tekman-Hacıömer il yolu Çevirme Mahallesi mülki sınırları içerisinde menfez içerisinde elektrik kablosunun fark edilmesi üzerine yapılan araştırma ve incelemede stabilize yolun kenarına tuzaklanmış el yapımı bomba bulundu. Çevresinin iş makineleri ile kazıldığı menfez içerisinde gizlenerek tuzaklanmış 5 adet 12 kilogram mutfak tüpü içerisine yerleştirilmiş 300 kilogram amonyum nitrat ile güçlendirilen ve üzerinde fünyesi bulunan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, imha timi tarafından etkisiz duruma getirildi.
 
HORASAN'DA HATALI SOLLAMA KAZAYA NEDEN OLDU
 
Erzurum’un Horasan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında,  6 kişi yaralandı. Kaza saat 18.30 sıralarında Aşağıbademözü mahallesinde meydana geldi. A.G. isimli şahıs yönetimindeki araç seyir halindeyken hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen O.A. isimli şahsın yönetimdeki araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araç sürücüleri A.G. ve O.A. ile araçta yolcu olarak bulunan N.G., O.A., O.S ve H.A. hayati tehlike oluşturmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
9 HAYVAN TELEF OLDU
 
Erzurum’un Karayazı ilçesinde K.A. isimli şahsa ait ahırda çıkan yangın sonucunda 9 adet büyükbaş hayvan yanarak telef oldu. Yangın saat 01.00 sıralarında Göktepe mahallesinde meydana geldi. K.A. isimli şahsa ait ahırda elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın sonucunda 9 adet büyükbaş hayvan yanarak telef oldu.Yangınla ilgili Cumhuriyet Başsavcısı soruşturma başlattı.
 
 

ERZURUM'DA 28'İ ÖĞRETMEN 37'Sİ POLİS 88 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Erzurum’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 28 öğretmen ve 37 polis gözaltına alındı.  Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 28 öğretmen ve 37 polis gözaltına alındı. Polis ve öğretmenlerin yanısıra 2’i albay toplam 9 asker, 2 veteriner, 1 hemşire, 1 fizyoterapist olmak üzere 4 sağlık görevlisi, 1’i yurt müdürü olmak üzere 2 yurt personeli, eski Erzurum Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü, 5 zabıt katibi ve 1 hakim de gözaltına alınarak emniyet müdürlüğünde sorgulanmaya başlandı. Öte yandan Erzurum Adliyesinde görevli bir hakim hakkında da yakalama kararı çıkarılarak aranmasına başlandı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler