İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 07.11.2016 13:46:00
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda, 10 kişi yaralandı.
İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

RADARHABER / ERZURUM
 
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda, 10 kişi yaralandı. Pasinler ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi bıçaklandı, iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Polis uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmadı, Erzurum Valiliği dolandırıcalara karşı uyardı. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu...  
 
PASİNLERDE BIÇAKLI KAVGA: 7 YARALI
 
Erzurum’un Pasinler ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı, sopalı kavgada 7 kişi yaralandı. Pasinler ilçe merkezinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 3’ü Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 4’ü de Köprüköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
 
POLİS UYUŞTURUCU KAÇAKÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
 
Erzurum’da polisin düzenlediği yol uygulamasında 23 kilo 84 gram ot, 397 gram toz esrar ele geçirildi. 2 şüpheli tutuklandı.  Uygulama noktasında yol uygulaması yapan polis ekipleri, durumundan şüphelenilen bir aracı durdurdular. Narkotik dedektör köpeği tarafından yapılan incelemenin ardından aracın yakıt deposu sökülerek içerisi kontrol edildiğinde 58 paket halinde toplam ağırlığı 23 kilo 084 gram gelen ot esrar, 1 paket halinde daralı ağırlığı 397 gram gelen toz esrar ele geçirildi. Şüpheli iki şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek ” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
VALİLİK ADIYLA DOLANDIRICILIK
 
Erzurum Valiliği, kendilerini vali yardımcısı veya kaymakam olarak tanıtan kişilerin, para yardımı taleplerine itibar edilmemesini istedi. Açıklamada, “İlimizde Vali, Vali Yardımcısı, Kaymakam, Müdür,Polis gibi adlar altında hiçbir şekilde, hiçbir kimse veya kurumdan para talep edilmesi mümkün değildir ve edilmemiştir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın; kendilerine devlet yetkilisi süsü veren dolandırıcıların haksız çıkar ve menfaat teminine yönelik eylemlerine karşı daha dikkatli ve uyanık olmaları, istenilen yardım talebi ve söylemlere karşı herhangi bir kişi ya da bir hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, vermemeleri ve bu telefonlara asla itibar etmemeleri gerekmektedir. Bu gibi durumlarda zaman kaybetmeden 155 polis hattı veya İl Emniyet Müdürlüğünün 0 442 316 98 99 numaralı telefonuna bilgi vermeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.
 
 

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Erzurum’da 3 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.  Erzurum - Erzincan Karayolu üzerinde süratli şekilde seyir halindeki otomobilin yağmur nedeniyle ıslanan zeminde direksiyon hâkimiyetini kaybedip önünde seyreden otomobile çarparak takla atıp, savrulması güvenlik kamerasına yansıdı. İki aracında hurdaya dönüştüğü kazada şans eseri hayatını kaybeden olmazken 3 kişi yaralandı. Araçların içerisinde sıkışarak yaralanan üç kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler