İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 08.03.2017 12:56:00
4 kişi bıçaklanmak suretiyle yaralandı,kablo hırsızları jandarmadan kaçamadı.
İşte Erzurum'da Son 24 Saatte Yaşanan Olaylar

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen olaylarda, 4 kişi bıçaklanmak suretiyle yaralandı. Aşkalede telefon kablolarına dadanan hırsızlar jandarma tarafından yakalandı, elektrik kontağından çıkan yangın bir evi kül etti. Oltu'da ise içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil takla attı.  İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu...
 
BIÇAKLI KAVGADA KAN AKTI
 
Erzurum’da 17-19 yaş arası iki grup gençler arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Palandöken ilçesinde saat 13. 30 sıralarında meydana gelen olayda; 17- 19 yaş arası iki grup gençler arasında başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Birbirlerine saldıran gençlerden Yusuf B., başından, Burak K., karnından ve Batuhan D., baldırından aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yaralılar polis nezaretinde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlatarak firar eden 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
 
EŞİNİN DAYISI VE OĞULLARI TARAFINDAN BIÇAKLANDI
 
Erzurum’da bir kişi, eşinin dayısı ve oğulları tarafından baldırından bıçaklandı. Yakutiye ilçesi Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Karskapı Caddesi üzerinde saat 12. 20 sıralarında meydana gelen olayda; S. Ü., yolda yürüdüğü esnada arkasından gelen 3 kişi tarafından baldırına aldığı 4 bıçak darbesiyle yaralandı. S. Ü., olay sonrası ambulansla Palandöken Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis ekipleri 3 kişiyi tespit etti ve yakalanmaları için başlattı. Yaralı S. Ü.’nün ifadesinde, “Eşimle geçimsizliği nedeniyle daha önceden tanıdığım karımın dayısı olan K.A., ile bir kaç kez tartışmam oldu. Olay günü bahse konu yerde K.A., beraberinde oğlu O.A., ve ismini bilmediğim diğer oğlu ile arkamdan gelerek bıçakladılar.” dediği öğrenildi.
 
KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ
 
Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri suçlulara göz açtırmıyor.  Aşkale ilçesine bağlı Bozburun köyü kırsalında telefon tellerini keserek hırsızlık yapmaya çalışan 4 kişi ekipmanları ve kestikleri teller ile kıskıvrak yakalandı. Günlük normal devriyeye çıkan ilçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin dikkati sonucu Bozburun köyünde arazide ki ayak izlerini görmesi ve takip etmesi sonucu Telefon direklerindeki telleri kesmeye çalışan 4 kişiyi yakaladı. İlçe Komutanlığına getirilen ve sorguları yapılan O.Ö, M.A, Y.T, ve E.T. adliyeye sevk edildi. Mahkeme O.Ö, M.A hakkında tutuklama kararı vererek şahısları Erzurum Cezaevine gönderirken 18 yaşından küçük olan Y.T ve E.T serbest bırakıldı.
 
HORASAN'DA BİR EV KÜL OLDU
 
Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Aşağı Çamlıkale Mahallesinde meydana gelen yangında bir ev kül oldu.  Horasan ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Çamlıkale Köyünde bir evde saat 13.00 sıralarında elektrik kontağından oluşan arızadan dolayı yangın çıktı. Kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını fark eden vatandaşlar yangına kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalışarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Horasan istasyonuna ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında bir ev kullanılmaz hale geldi. Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 
 

OLTU'TA TRAFİK KAZASI: 1'İ AĞIR 4 YARALI

Oltu ilçesinde Ayvalı Barajı yolunda meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı.  Lütfi İhsan Şahin yönetimindeki 25 EP 070 plakalı özel otomobilin yolda bulunan kaya parçasından kaçmak isterken takla atması sonucu araç içerisinde bulunan şoför Lütfi İhsan Şahin (35), eşi Serap Şahin (24), oğlu Berat Şahin (2) ve komşusu olduğu öğrenilen Hikmet Demir(67) yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Oltu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Yaralılardan 2 yaşındaki Berat Şahin, hayati tehlikesinin devam etmesinin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu gözlenirken, tedavilerine Oltu Devlet Hastanesi’nde devam edildiği belirtildi. Şoför Lütfi İhsan Şahin, yeni yapılan baraj yolunda kaya parçalarının sürekli yollara uçtuğunu ve hiçbir şekilde bu yolların kontrol edilmediğini söyledi. 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler