İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşanan olaylar

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 06.07.2017 19:07:00
Emniyet, 'Narko Sokak 2' adıyla uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yaptı.
İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşanan olaylar

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum son 24 saati kavgalarla geçirdi. Bu kavgalarda çok sayıda kişiyaralandı, ve gözaltına alınanlar oldu. Oltu'da Polis sigara kaçakçılarına göz açtırmadı, Emniyet 'Narko Sokak 2' adıyla uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon yaptı. İşte ilde son 24 saatte meydana gelen olaylardan derlediğimiz haber turu...
 
OLTU’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU
 
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 6 bin paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Çocuk meselesi yüzünden çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralandı, eski belediye başkanı 3 kişiyi bıçakladı. Gece yarısında Karabekir Mahallesi Şendurak Caddesi üzerinde bir araçtan kaçak sigara kolilerinin indirildiğini görülmesi üzerine ekipler şahısların yanına intikal ederek Merkez Restoran yanında bulunan merdivenlik kısımda ve alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramada toplamda çeşitli markalarla 6 bin 18 karton bandrölsüz kaçak sigara bulunarak el konuldu. Olayla ilgili olarak şüpheliler S.Ş , Y.Ö. ve E.A isimli şahıslar yakalanarak Oltu Polis Merkezi Amirliğine teslim edilirken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 
ERZURUM’DA NARKO SOKAK 2 OPERASYONU
 
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Narko Sokak 2 operasyonu yapıldı.  Türkiye genelinde yapılan Narko Sokak 2 uygulaması saa:16.00 - 19.00 saatleri arasında değişik mahalle ve sokaklarda yapıldı. Yapılan uygulamalar sonucunda toplamda 650 şahıs ve 101 araç sorgulanarak, ayrıca 53 işyeri arandı ve yapılan sorgulamalarda 2 şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alındı. Uygulama sonucunda 15 adet sentetik hap ele geçirildi. Yakalanan şahıslar gerekli yasal işlemler yapılmak üzere adli mercilere sevk edildi.
 
ÇOCUK MESELESİ BÜYÜK KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
 
Erzurum’da iki ailesi arasında çocuk meselesi yüzünden çıkan kavgada mahalle adeta savaş alanına döndü. 2 kişinin yaralandığı kavgayı ayırabilmek için polis TOMA ile müdahale etti.  Olay, dün saat 21.00 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında çocuk meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavganın büyümesinin ardından olaya polis ekipleri müdahale etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekiplerine, kavga eden şahıslar taşla saldırmaya başladı. Bunun üzerine kavgayı önlemekte güçlük çeken polis ekipleri, çevik kuvvetten destek istedi. Kısa sürede çok sayıda çevik kuvvet ekipleri olay yerine geldi. Daha sonra olay yerine TOMA’lar ve zırhlı araçlar da intikal etti.  Polis ekipleri şahısları etkisiz hale getirebilmek için mahalle aralarına tazyikli su sıkarak müdahale etti. Olayın geçtiği mahalle adeta savaş alanına dönerken çevredeki araçlar ve evler zarar gördü. Bazı şahıslar evlerinin balkonlarından taş, sopa, tencere fırlattı. Polis ekipleri sokakları kontrol altına alarak saldırıları önlemeye çalıştı. Çevik kuvvet ekipleri sokak aralarından çok sayıda sopa ve tencere topladı. Daha sonra araya aile büyüklerinin de araya girmesinin ardından olay kontrol altına alındı. Olayda yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Savcılık kavgayla ilgili tahkikat başlattı.
 
HORASAN'DA MİNİBÜS ORTA REFÜJE ÇIKTI
 
Erzurum’un Horasan İlçesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs orta refüje çıktı. Kaza sabah 09:30 sıralarında meydana geldi. Samsun'dan yola çıkan mobilya yüklü Ali Sezen idaresindeki 55 AR 496 plakalı panelvan minibüs Horasan ilçe girişinde oluşturulan polis arama noktasında iddiaya göre traktörün sıkıştırması sonucu, orta refüje çıkarak durabildi. Araçta bulunan Şoför Ali Sezer kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
HAYVAN PAZARINDA BIÇAKLI KAVGA: 3 YARALI
 
Erzurum’da yer işgali yüzünden hayvan pazarında çıkan kavgada, eski Dadaşköy Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım, 1 kişinin boğazını kesti, 2 kişiyi de bıçakladı. Eski Dadaşköy Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım, aralarında yer işgali yüüznden çıkan tartışmada kalabalık bir grubun saldırısına uğrayınca, kendisini savundu. Kavga ettipği gruplardan aldığı bıçakla kendini savunan Yusuf Yıldırım, hayvan tüccarı Gökmen Bayram’ı boğazından yaraladı. Yıldırım, yine hayvan tüccarları Mustafa Teymuroğlu ve Emrah Bayram Mehmetoğlu’nu da yüzünden yaraladı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Gökmen Bayram, özel otomobille hastaneye kaldırıldı. Diğer iki yaralı da ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yusuf Yıldırı ise gözaltına alındı: Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 
 
HINIS VE PALANDÖKEN İLÇELERİNDE KAVGA: 15 YARALI
 
Erzurum’un Hınıs ve Palandöken ilçelerinde husumetli aileler arasında meydana gelen taşlı, sopalı kavgalarda toplam da 15 kişi yaralandı.  Hınıs İlçesine bağlı Ovakozlu Mahallesinde saat 01. 00 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan iki aile fertleri arasında kavga çıktı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada T.İ., M.İ., Ö.İ., E.A., O.A., Y.A., F.A., S.A., ve O.A., yaralandı. Palandöken İlçesine bağlı Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen kavga olayında ise, H.P., T.P., K.P., M.E., S.E., ve A.E., yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca tahkikat başlatıldı. 
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler